Χαμός στο Χόλυγουντ! Πρώην βοηθός του Γουίλ Σμιθ αποκαλύπτει ότι μπήκε κατά λάθος στο καμαρίνι του και τον είδε να κάνει σεξ με τον Ντουέιν Μάρτιν

Δε λένε να σταματήσουν οι φήμες γύρω από το όνομα του Γουίλ Σμιθ, ρίχνοντας ολοένα και περισσότερο τη δημοτικότητα του ηθοποιού, η οποία έχει πάρει την κάτω βόλτα μετά και από το χαστούκι που είχε ρίξει στον παρουσιαστή Κρις Ροκ, στα Όσκαρ.

Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον ηθοποιό να έχει συνευρεθεί ερωτικά με τον Ντουέιν Μάρτιν. «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τους είδα» αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Brother Bilaal, πρώην βοηθός και φίλος του ηθοποιού, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

«Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα» αναφέρει ο Bilaal στο δημοσιογράφο.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι και ο 58χρονος επίσης ηθοποιός Ντουέιν Μάρτιν, γνωστός από τις σειρές «L.A.’s Finest» και «All of Us» υπήρξε κι εκείνος παντρεμένος με την ηθοποιό, Τίσα Κάμοελ, βέβαια ο γάμος τους δεν κράτησε παραπάνω από τέσσερα χρόνια, αφού χώρισαν το 2020.

Έξαλλος ο Σμιθ με τις αποκαλύψεις

Αμέσως μετά τη συνέντευξη του φίλου και πρώην βοηθού του ο Σμιθ έσπευσε να καταγγείλει ως ψευδή όσα αποκάλυψε ο Bilaal στη συνέντευξή του, στέλνοντας στο TMZ την παρακάτω δήλωση για να δημοσιευτεί: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Η ιστορία δε φαίνεται να μένει εκεί, αφού πηγές αναφέρουν ότι ο δημοφιλής ηθοποιός αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην βοηθού του.

Η σύζυγος του Σμιθ είχε παραδεχτεί πρόσφατα ότι έχουν χωρίσει

Παρά την αμφιλεγόμενη αλλά “ιπποτική” πράξη του Σμιθ να χαστουκίσει τον Κρις Ροκ, λέγοντας ότι έτσι υπερασπίστηκε τη γυναίκα του, η ίδια η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχουν χωρίσει εδώ και 7 χρόνια! Η 57χρονη είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό από το 1997 αλλά τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της χρονιάς που συνόδευσε τον δημοφιλή ηθοποιό στα Όσκαρ, είναι σε διάσταση.

Μπορεί να μην ήταν ένα διαζύγιο “στα χαρτιά”, αφού η διαμάχη για την κοινή τους περιουσία θα ήταν τεράστια, όμως η Τζέιντα παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο Γουίλ “αποφάσισαν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές” από το 2016 και έπειτα.

«Ακόμα προσπαθούμε να το ξεκαθαρίσουμε» λέει στη συνέντευξή της η Πίνκετ ενώ συνεχίζει λέγοντας «Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί. Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς».

Δεν είναι γάμος, είναι “συνεργασία ζωής”

Ο Σμιθ το 2018, αναφερόμενος στον γάμο του με την Πίνκετ παραδέχτηκε ότι δεν αναφέρονται ο ένας για τον άλλο ως παντρεμένοι αλλά: «Αναφερόμαστε στους εαυτούς μας ως σύντροφοι ζωής, όπου φτάνεις σε εκείνο το σημείο όπου συνειδητοποιείς ότι είσαι κυριολεκτικά με κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δεν υπάρχουν διαφορές. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να κάνει – ποτέ. Τίποτα που θα μπορούσε να χαλάσει τη σχέση μας. Έχει την υποστήριξή μου μέχρι θανάτου και νιώθω τόσο καλά που φτάνω σε αυτό το σημείο».

Δύο χρόνια αργότερα, το 2020, το σούσουρο γύρω από τον “γάμο” του Σμιθ και της Πίνκετ φουντώνει, αφού ο τραγουδιστής της R&B Όγκουστ Αλσίνα ισχυρίστηκε ότι είχε μυστική σχέση με την Πίνκετ. Μάλιστα ο Αλσίνα ισχυρίστηκε ότι ο Σμιθ έδωσε σε αυτόν και την Πίνκετ την «ευλογία» του: «Στην πραγματικότητα κάθισα κάτω με τον Γουίλ και είχαμε μια συζήτηση λόγω της μετατροπής από τον γάμο τους σε συνεργασία ζωής για την οποία έχουν μιλήσει αρκετές φορές και δεν περιλαμβάνει ρομαντισμό. Δόθηκε ολοκληρωτικά σε αυτή τη σχέση για χρόνια της ζωής μου και πραγματικά και πραγματικά, πραγματικά, βαθιά την αγάπησα και έχω έναν τόνο αγάπης για εκείνη».

Βέβαια η Πίνκετ, μέσω διαρροών διέψευσε τα λόγια του Αλσίνα και λίγο αργότερα το ζεύγος Σμιθ εμφανίστηκε στο Facebook Live talk show, «Red Table Talk», για να συζητήσει το θέμα.

Η Πίνκετ παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον Αλσίνα, αλλά διευκρίνισε ότι εκείνη και ο Σμιθ είχαν χωρίσει εκείνη την εποχή. «Αποφασίσαμε να χωρίσουμε για ένα διάστημα και να βρεις εσύ πώς θα γίνεις ευτυχισμένη και εγώ θα βρω πώς θα γίνω ευτυχισμένη» εξήγησε τότε. «Από εκεί και πέρα, όσο περνούσε ο καιρός, μπήκα σε ένα διαφορετικό είδος εμπλοκής με τον Όγκουστ… Ναι, ήταν μια σχέση απολύτως» εξήγησε.

Σχετικά άρθρα