Ραγίζουν καρδιές οι συγκινητικές αναρτήσεις των τηλεοπτικών “Τζόι” (Ματ Λεμπλανκ) και “Μόνικα” (Κόρτνεϊ Κόξ) οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους “Τσάντλερ”, Μάθιου Πέρι

H Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρέτησε τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών, με μία συγκινητική ανάρτηση και ένα αγαπημένο απόσπασμα της σειράς στο Instagram.

Η σκηνή δείχνει το «ζευγάρι» Τσάντλερ Μπινγκ και Μόνικα Γκέλερ στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο και αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε πίσω από τη σκηνή που λάτρεψαν οι θαυμαστές της σειράς.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Mάττυ και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ. Προς το παρόν, αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου», έγραψε η Κοξ και συνεχίζει.

«Για να αναφερθώ λίγο στο παρελθόν, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν μια ερωτική περιπέτεια μιας νύχτας στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός» κατέληξε η σταρ.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο τηλεοπτικός Τζόι, ο καλύτερος φίλος και συγκάτοικος του Τσάντλερ, Ματ Λε Μπλανκ τίμησε και εκείνος με τη σειρά του τον συμπρωταγωνιστή του με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής.

«Μάθιου, με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα χαμογελάω πάντα όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Με πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς», έγραψε ο Ματ Λε Μπλανκ και μοιράστηκε στιγμιότυπα από την σειρά.

Σχετικά άρθρα