Το σπαρακτικό “αντίο” της Τζένιφερ Άνιστον, το “ευχαριστώ” της Λίσα Κούντροου και οι όμορφες αναμνήσεις του Ντέιβιντ Σουίμερ για τον Μάθιου Πέρι

“Ξεκουράσου αδερφούλη”

Κατάθεση ψυχής ήταν το μήνυμα της Τζένιφερ Άνιστον στον εκλιπόντα Μάθιου Πέρι. Η ηθοποιός, τρομερά συγκινημένη, εξέφρασε μέσα από την ανάρτησή της τον πόνο που νιώθει για το χαμό του αγαπημένου της φίλου:

«Ωχ, αυτό έχει χτυπήσει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Μatty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναβιώσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να είσαι σε θέση να ΚΑΤΣΕΙΣ πραγματικά με αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά», λέει η Άνιστον, και συνεχίζει:

«Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία τού ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το ”γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ».

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες διάβαζα τις συνομιλίες μας. Γελούσα και έκλαιγα και μετά ξαναγελούσα. Θα τις κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε τη δεύτερη διαφάνεια…)»

Μάλιστα στην ανάρτηση η Άνιστον ανέβασε και ένα από τα μηνύματα του Πέρι σ’ εκείνη: «Το να σε κάνω να γελάσεις, μου έφτιαξε τη μέρα. Μου έφτιαξε τη μέρα». και η ηθοποιός φαίνεται να απαντά: «Ωωω, η πρώτη από τις χιλιάδες φορές».

Ένα μεγάλο “Ευχαριστώ!”

Το δικό της μεγάλο «ευχαριστώ» στον φίλο και συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Πέρι(Matthew Perry) είπε η Λίζα Κούντροου η τελευταία από την παρέα της σειράς «Friends», μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατό του.

Στο «Πυροβόλησε τον πιλότο» το «Friends» και αμέσως μετά βρεθήκαμε στη πρώτη γραμμή του NBC. Μετά… Μας πρότεινες να παίξουμε πόκερ ΚΑΙ το έκανες τόσο διασκεδαστικό, ενώ αρχικά δεθήκαμε. Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό» έγραψε η «Φοίβη» στην άναρτησή της στο Ιnstagram και την συνόδευσε με ένα κοινό τους στιγμιότυπο που βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.

«Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Σ’ ευχαριστώ για την ανοιχτή σου καρδιά σε μια σχέση με έξι τρόπους που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλές “συζητήσεις”. Σ’ ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά όταν δεν ήσουν καλά και μετά, ήσουν εντελώς λαμπρός. Σ’ ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την Ευγνωμοσύνη και την Αγάπη μέσα από τη γνωριμία μου μαζί σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Μάθιου», κατέληξε.

“Θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα σύννεφα;”

Με τον δικό του προσωπικό τρόπο αποχαιρέτισε και ο Ντέιβιντ Σουίμερ τον Μάθιου Πέρι:

Μάτι, Σε ευχαριστώ για τα 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο συγχρονισμό σου και την κωμικότητά σου. Μπορούσες να πάρεις μια απλή ατάκα και να την μετατρέψεις όπως θέλεις εσύ, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι τόσο πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που εξακολουθεί να εκπλήσσει τον κόσμο. Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος να τη μοιραστείς μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι άγνωστοι που είμασταν.
Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να στενoχωριέμαι ταυτόχρονα.
Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, με τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς τριγύρω – “Θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα σύννεφα;”».

Σχετικά άρθρα