Δάκρυσαν ακόμη και οι επιβάτες από το συγκινητικό μήνυμα πιλότου που ενημερώνει τον κόσμο ότι αυτή θα είναι η τελευταία του πτήση πριν τη συνταξιοδότηση

Μια συγκινητική ομιλία πιλότου της American Airlines προς τους επιβάτες και το πλήρωμα έγινε viral καθώς, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους θέλησε να αποχαιρετήσει, μετά από 32 χρόνια δράσης, το κοινό και τους συναδέλφους του.

Προσπαθώντας με δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο πιλότος καλωσορίζει τους επιβάτες στην πτήση 2561, από το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας στο Σικάγο, η οποία θα ήταν η τελευταία του, μετά από τρεις δεκαετίες πάνω στους αιθέρες. Ο Τζεφ Φελ, εξηγεί μιλώντας στους επιβάτες ότι συνήθως δεν βγαίνει έξω από το πιλοτήριο για να μιλήσει στον κόσμο, ενώ συγκινείται ακόμη περισσότερο και αναφέρει κλαίγοντας: «Αν είμαι λίγο συγκινημένος, συγχωρέστε με για αυτό».

Ο Φελ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην «πολύ σημαντική» αεροπορική οικογένειά του, τους συναδέλφους του που πάντα τον ακολουθούσαν στις πτήσεις του και που βρίσκονταν μαζί του στην τελευταία του πτήση για να γιορτάσουν αυτή την αξέχαστη, όπως περιέγραψε, στιγμή της ζωής του.

Για τη σύζυγό του Τζούλι, ο πιλότος πρόσθεσε: «Ήταν ο σταθερός βράχος στα θεμέλιά μας στη ζωή μας και στο γάμο μας. Η πίστη της στον Κύριο, η σοφία, η δύναμη και η αγάπη της έχουν καθοδηγήσει το γάμο και την οικογένειά μας όλα αυτά τα χρόνια.

@realjharrison priviliged to have been there for this 🫡 #americanairlines #retirement #fypシ ♬ original sound – justin again

«Σε αγαπώ και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας». «Καλώς ήρθατε σε όλους», πρόσθεσε, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η ομιλία του Φελ ολοκληρώθηκε με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους επιβάτες και το πλήρωμα καμπίνας.

Το βίντεο έχει προβληθεί 3,3 εκατομμύρια φορές από τότε που ανέβηκε και οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να μοιραστούν τον θαυμασμό τους για τον συνταξιούχο πιλότο στα σχόλια.

Σχετικά άρθρα