Πανικό έχει προκαλέσει ο “ξανθός, γαλανομάτης, μετρίου αναστήματος” δράκος των Εξαρχείων – Βίντεο δείχνει τη δράση του διεστραμμένου άντρα (βίντεο)

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για την αναζήτηση ενός άντρα αγνώστων στοιχείων που επιτίθεται σε γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων προσπαθώντας να τις βιάσει. Ο δράστης, σύμφωνα με τις περιγραφές των τριών θυμάτων που παρ’ ολίγο να βιαστούν, φέρεται να είναι ξανθός, γαλανομάτης και μετρίου αναστήματος.

Η δράση του αρρωστημένου άντρα ξεκίνησε από το Σάββατο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε σε μια γυναίκα και συνεχίστηκε με άλλες δύο επιθέσεις χθες το πρωί. Ο δράστης προσεγγίζει τις γυναίκες και προσπαθεί να τις ακινητοποιήσει προκειμένου να τις βιάσει. Δε δίστασε μάλιστα να επιτεθεί σε ένα νεαρό κορίτσι 13 ετών, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία του επιτέθηκε ενώ βρισκόταν στην οδό Βαλτετσίου, επιχειρώντας να το βιάσει.

Μια άλλη κοπέλα, 29 ετών κατήγγειλε ότι ο “δράκος των Εξαρχείων” της επιτέθηκε ενώ βρισκόταν στην οδό Νικηταρά και μια τρίτη, 27 ετών, έδωσε τη δική της μαρτυρία στην αστυνομία, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με τον δράστη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Ο δράστης στοχεύει σε νεαρές ανυποψίαστες γυναίκες που δεν συνοδεύονται και τις αιφνιδιάζει πετώντας τες στο έδαφος ενώ στη συνέχει προσπαθεί να τις βιάσει.

Όπως προκύπτει από τα καταγγελλόμενα, ο «δράκος των Εξαρχείων» βάζει στο στόχαστρό του ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούν μόνες, τις οποίες δεν διστάζει να πετάξει στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια επιχειρεί να τις βιάσει. Ευτυχώς και στις τρεις περιπτώσεις οι γυναίκες κατάφεραν να αντιδράσουν, φωνάζοντας δυνατά και μαζεύοντας κόσμο στο σημείο, κάτι που οδήγησε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Βιντεοληπτικό υλικό, που βρίσκεται και στα χέρια της αστυνομίας, δείχνει τον ύποπτο άντρα των Εξαρχείων να τρέχει πίσω από το θύμα του, προσπαθώντας να του επιτεθεί, ενώ η γυναίκα γλιτώνει μετά από την παρέμβαση κατοίκου της περιοχής που βγαίνει να δει τι συμβαίνει, ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας.

Σχετικά άρθρα