Άγριες σκηνές με ξυλοδαρμό μαθήτριας στο Περιστέρι – Οι συμμαθητές παρακολουθούσαν ατάραχοι το ακραίο σκηνικό βίας μέσα στο σχολείο (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλούν τα ολοένα και αυξανόμενα περιστατικά ωμής βίας στα σχολεία της Αθήνας. Πρόσφατο θύμα μια 13χρονη μαθήτρια, η οποία κατέληξε στο έδαφος μετά από τα μανιασμένα χτυπήματα των συμμαθητριών της.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες του κοριτσιού να αμυνθεί και να προστατευτεί από τα πολλαπλά χτυπήματα που δεχόταν. Οι δράστιδες με τα… μακριά χέρια, είναι όλες ανήλικες, ηλικίας 13, 14 και 16 ετών και μάλιστα συνελήφθησαν από την αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής η άγρια επίθεση προκλήθηκε για μια μπλούζα! Μάλιστα συμμαθήτρια που έσπασε τη σιωπή της, περιγράφοντας την επίθεση είπε ότι «Εγώ γνωρίζω ότι τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά, αλλά όχι τόσο άγρια όσο αυτό», είπε στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «Αν δεν σε νοιάζει και τους αγνοείς, δεν σου κάνουν κάτι. Αλλά αν μπλεχτείς σε τέτοιες παρέες, θα συμβεί».

Σοκαριστική είναι και η μαρτυρία του πατέρα της 13χρονης μαθήτριας, ο οποίος μίλησε για τον ξυλοδαρμό του κοριτσιού και δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της!

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου! Αφού έφτασαν σε αυτό το σημείο, μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο. Μετά την Αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…» και συμπλήρωσε «Πήγαμε στο “Παίδων”, την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την Αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…».

Το τραγικότερο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι το περιστατικό συνέβη μπροστά σε δεκάδες μαθητές του σχολείου, συμμαθητές των κοριτσιών, οι οποίοι παρακολουθούσαν τα κορίτσια να χτυπούν με λύσσα την κοπέλα χωρίς να αντιδρούν.

Σχετικά άρθρα