Γαμπρός σε αμόκ πήγε στη δεξίωση του γάμου του με όπλο και σκότωσε τη νύφη, την πεθερά και την κουνιάδα του και μετά αυτοκτόνησε!

Ένας γάμος βάφτηκε στο αίμα όταν ο γαμπρός έβγαλε όπλο και γάζωσε την μόλις λίγων ωρών γυναίκα του, την πεθερά του, την κουνιάδα του και άλλον έναν άτυχο καλεσμένο που τραυματίστηκε από τα πυρά του μαινόμενου άνδρα.

Ο γαμπρός, Chaturong Suksuk, 29 ετών και η νύφη, Kanchana Pachunthuek, 44 ετών, παντρεύτηκαν το Σάββατο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας έφυγε απότομα από το γαμήλιο πάρτι και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο το οποίο χρησιμοποίησε πάνω στη σύζυγό του, την 62χρονη μητέρα της και την 38χρονη αδερφή της.

Αδέσποτες σφαίρες έπληξαν δύο καλεσμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά ένας από τους τραυματίες δυστυχώς κατέληξε. Αφού έριξε νεκρές την γυναίκα του, την μητέρα της και την αδερφή της, ο γαμπρός έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Chaturong «ήταν αρκετά μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή», αλλά το κίνητρό του παραμένει ασαφές. Είχε αγοράσει το όπλο και τα πυρομαχικά νόμιμα πέρυσι, χωρίς να τα έχει χρησιμοποιήσει.

Ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα όσα είπαν οι καλεσμένοι στο πάρτι στην αστυνομία, ανέφεραν ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Ανέφεραν μάλιστα ότι ο Chaturong ένιωθε ανασφαλής για το ηλικιακό χάσμα μεταξύ αυτού και της Kanchana. Ωστόσο, η αστυνομία αναφέρει ότι αυτά είναι εικασίες, προσθέτοντας ότι έχουν συγκεντρωθεί αρκετά στοιχεία και σύντομα η υπόθεση θα κλείσει.

Ο Chaturong και η Kanchana είχαν ζήσει μαζί για τρία χρόνια πριν παντρευτούν και ο γαμπρός ήταν αθλητής, είχε μάλιστα κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Αγώνες Asean Para στην Ινδονησία πέρυσι. Πιστεύεται επίσης ότι ήταν στη λίστα των αθλητών που θα διαγωνιζόντουσαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Abilitysport στην Ταϊλάνδη τον επόμενο μήνα. Είχε χάσει το δεξί του πόδι ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία με την παραστρατιωτική δύναμη ελαφρού πεζικού, που περιπολεί τα σύνορα της Ταϊλάνδης.

Ενώ οι μαζικοί πυροβολισμοί είναι σπάνιοι, η οπλοκατοχή είναι συνηθισμένη στην Ταϊλάνδη. Τον περασμένο μήνα, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς σε πολυτελές εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ. Και τον Οκτώβριο του 2022, ένας πρώην αστυνομικός σκότωσε 37 παιδιά σε επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε ένα νηπιαγωγείο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Σχετικά άρθρα