Απίστευτο βίντεο δείχνει στρατιώτες της Χαμάς χαιρετούν με “κόλλα πέντε” και χτυπήματα ελαφρά στον ώμο αιχμαλώτους που κρατούσαν για 50 μέρες άπλυτους και ατάιστους

Μόνο αγκαλιές δεν κάνουν με τους αιχμαλώτους οι μαχητές της Χαμάς για να αποδείξουν στα μέσα ότι δεν είναι οι “κακοί” της υπόθεσης. Λες και είχαν πάει εκδρομή φαίνεται να αποχαιρετούν οι στρατιώτες της Χαμάς τους ομήρους που για 50 μέρες έχουν ζήσει την φρίκη στα χέρια τους.

Μπροστά στις κάμερες δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο αφού δεν παραλείπουν να χαιρετίσουν με high five (κόλλα πέντε) τους αιχμαλώτους που απελευθερώνουν και παραδίδουν στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ άλλους τους αποχαιρετούν με ελαφρά χτυπήματα στον ώμο και ευγενικές χειρονομίες. Σοκαρισμένοι είναι οι περισσότεροι από τους αμάχους που βρέθηκαν στα χέρια της Χαμάς, καθώς επί 50 ημέρες ήταν σχεδόν ατάιστοι, χωρίς νερό και χωρίς μπάνιο, ζώντας μέσα στο σκοτάδι την απόλυτη φρίκη και περιμένοντας από στιγμή σε στιγμή να πεθάνουν.

Μια 36χρονη γυναίκα που απελευθερώθηκε δεν άντεξε από την υποκριτική συμπεριφορά των στρατιωτών που την κρατούσαν αιχμάλωτη για 50 μέρες και, αψηφώντας τους βαριά οπλισμένους άντρες που τις συνόδευαν, κάρφωσε έναν από αυτούς με το οργισμένο βλέμμα της. Η γυναίκα δείχνει πως πραγματικά νιώθουν οι όμηροι που βρέθηκαν να κρατούνται μέσα σε υπόγειες στοές, χωρίς φως και υποτυπώδεις συνθήκες διαβίωσης.

Σχετικά άρθρα