Εθισμένος στο πορνό είπε ότι ήταν ο 49χρονος διαστροφικός κομμωτής από τα Βριλήσσια στην απολογία του – Είναι παθολογική η ηδονοβλεψία;

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες παρακολούθησης στο μαγαζί και στο σπίτι του.

Αρχικά τη δράση του κατηγορούμενου κομμωτή ανακάλυψαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριο ενώ στη συνέχεια και μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν και κρυφές κάμερες στο σπίτι του.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της παράνομης καταγραφής, το οποίο διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του είπε πως τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας και επιπολαιότητας και αρνήθηκε κάθετα πως διέθεσε το υλικό στον οποιοδήποτε.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Σταυρουλόπουλος, τόνισε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομα δεν έχει διατεθεί σε τρίτους. Μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών. Είναι η βασική μας υπερασπιστική μας γραμμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος κομμωτής φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι οι παράνομες παρακολουθήσεις του δεν ήταν σε γνώση της γυναίκας του ενώ συνεργάστηκε αμέσως με τις αστυνομικές Αρχές.

Η συγνώμη

Δήλωση για όσα κατηγορείται, δηλαδή για την τοποθέτηση κρυφών καμερών στο κομμωτήριό του στα Βριλήσσια αλλά και στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του και τις κόρες της, έκανε μέσω του δικηγόρου του ο 49χρονος κομμωτής που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες.

Δια του δικηγόρου του ο 49χρονος από τη μια ζητά συγγνώμη στα θύματά του και αφετέρου επιχειρεί να απαντήσει στις υποψίες ότι το υλικό που κατέγραφε μπορεί να έχει κυκλοφορήσει σε άλλα πρόσωπα από τον ίδιο.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί πήγαν στο κομμωτήριο του 49χρονου, μετά από καταγγελία που είχε γίνει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων και υποδύθηκαν τους πελάτες.

Αφού ζήτησαν από τους υπαλλήλους να επισκεφτούν τις τουαλέτες μετά από έρευνα εντόπισαν ένα αθέατο σύστημα καταγραφής που αποτελείτο από δύο μικροσκοπικές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες από τις οποίες, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, ο επιχειρηματίας παρακολουθούσε τόσο τις πελάτισσες του αλλά και τις εργαζόμενες του.

Η σύζυγός του, έχοντας μάθει τα όσα είχαν γίνει, τα όσα είχαν εκτυλιχθεί με αυτή την υπόθεση, υποψιάστηκε ότι μπορεί να είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια, ο σύζυγός της, αλλά και η κόρη της, 29 ετών, από προηγούμενο γάμο. Υποψίες που επιβεβαιώθηκαν όταν η αστυνομία ανακάλυψε επιμελώς κρυμμένες δύο μικροσκοπικές κάμερες, μία στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και μία στην τουαλέτα του σπιτιού.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι διαχώρισε τη θέση της από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε το παραμικρό, ερευνάται εάν έχει σχέση με την υπόθεση.

Κομμωτής από τα Βριλήσσια: “Νιώθω αηδία” είπε η θετή κόρη του κομμωτή

«Είμαι και θυμωμένη, είμαι και λυπημένη, είμαι συντετριμμένη, νιώθω αηδία. Η αλήθεια είναι ότι έπαθα σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου, δεν κατάλαβα τι άκουγα και εύχομαι πραγματικά να ήταν ένας κακός εφιάλτης, να ξυπνούσα», είπε μιλώντας στο Mega η θετή κόρη του 49χρονου.

«Το κατάλαβε η μητέρα μου και η αδελφή μου, τις βρήκαμε στο σπίτι όταν έγινε το συμβάν στο κομμωτήριο υποψιαστήκαμε και κοιτάξαμε στου χώρους του σπιτιού», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Δεν ήξερα για την ύπαρξή του, ήξερα ότι υπήρχε κάποιος φίλος που αντάλλασσαν τζαζ μουσική», δήλωσε η θετή κόρη του 49χρονου.

«Φαινόταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσεχε πάρα πολύ τη μητέρα μου και την αγαπούσε, δεν περνούσε από το μυαλό μας κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

Αναπάντητο, μέχρι στιγμής, έχει μείνει το ερώτημα,” με ποιους τρόπους χρησιμοποίησε το υλικό από τις κάμερες που είχε κρύψει στο σπίτι και στο κομμωτήριό του”.

Με στοιχεία από το dikastiko.gr

Δείτε επίσης:

Ηδονοβλεψία: Είναι παθολογική νόσος και γιατί;

Σχετικά άρθρα