Άγριο έγκλημα πάθους στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε τον 43χρονο εραστή της καρφώνοντας το μαχαίρι πάνω του τέσσερις φορές μπροστά στα έκπληκτα μάτια της γυναίκας του

Άγριο έγκλημα πάθους σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο, όταν ένας άνδρας 43 ετών βρέθηκε νεκρός, με τέσσερις μαχαιριές στο στήθος. Η αστυνομία συνέλαβε μία γυναίκα 39 ετών, η οποία φέρεται να ήταν ερωμένη του 43χρονου θύματος. Η γυναίκα έχει οδηγηθεί ήδη στην Ασφάλεια Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων, η γυναίκα είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον εραστή της, έξω από το σπίτι του. Μάλιστα, όταν ο άντρας βγήκε το πρωί για να πάει στη δουλειά του, αφού τσακώθηκαν, του κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε τέσσερις φορές στον θώρακα. Το σκηνικό φέρεται να εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της έκπληκτης συζύγου του θύματος, η οποία βγήκε εκείνη τη στιγμή στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, ακούγοντας τη φασαρία, για να δει τι συνέβαινε.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος, συνέλαβε την δράστιδα και κάλεσε ως μάρτυρα τη σύζυγο του νεκρού άντρα, η οποία λέγεται ότι γνωρίζει την ερωμένη του άντρα της.

Η υπόθεση εξετάζεται από την Ασφάλεια Χαλκίδας και θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Με στοιχεία του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα