Βίαζε για 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, της ζητούσε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της και της έστελνε χυδαία μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον 56χρονο άντρα από τα Κάτω Πατήσια, ο οποίος βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη κόρη της συντρόφου του. Ο άντρας, εκμεταλλευόμενος τη σχέση που είχε με τη μητέρα της ασελγούσε στο νεαρό ανήλικο κορίτσι εδώ και 7 χρόνια, πίσω από την πλάτη της μητέρας του, ενώ της ζητούσε να του στέλνει και γυμνές φωτογραφίες της.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 56χρονου δράστη με την κατηγορία του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού, αφού το ίδιο το κορίτσι μίλησε στις αρχές και αποκάλυψε ότι ο σύντροφος της μητέρας του ξεκίνησε να την βιάζει από την ηλικία των 8 ετών και συνέχισε να το κάνει συστηματικά εδώ και 7 χρόνια. Η δράση του δεν σταμάτησε εκεί καθώς παρενοχλούσε το μικρό κορίτσι ακόμη και τις ώρες που δεν βρισκόταν μαζί του, ζητώντας της να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της.

Μάλιστα η τελευταία φορά που βίασε το νεαρό κορίτσι ήταν πριν από μια εβδομάδα περίπου και συγκεκριμένα στις 13 Ιανουαρίου. Το κορίτσι δεν μπορούσε να υποφέρει άλλο αυτή τη νοσηρή κατάσταση και αποφάσισε να αποκαλύψει στη μητέρα της τη δράση του εν δυνάμει πατριού της. Στη συνέχεια η μητέρα μετέβη μαζί με την κόρη της στην αστυνομία, όπου ενημέρωσαν τις αρχές τα όσα συνέβαιναν στο κορίτσι όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανήλικη ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, πρώτη φορά στα 8 της χρόνια και έκτοτε ο άντρας αυτός ασελγούσε πάνω τις για 7 ολόκληρα χρόνια. Τελευταία δε, οι απαιτήσεις του είχαν μεγαλώσει καθώς έστελνε ερωτικά μηνύματα με χυδαίο περιεχόμενο στη νεαρή κοπέλα και γυμνές του φωτογραφίες και ζητούσε και από την ίδια να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του δράστη για να τον συλλάβει προχώρησε σε έρευνα και εντόπισε ηλεκτρονικά ευρήματα στον υπολογιστή και το κινητό του δράστη, ο οποίος φαίνεται ότι είχε στην κατοχή του και ένα αεροβόλο όπλο. Ο 56χρονος σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

Σχετικά άρθρα