Κόβει την ανάσα ο Ορλάντο Μπλουμ ποζάροντας ημίγυμνος σε παγωμένο τοπίο για να γιορτάσει τα 47α γενέθλιά του – “Παραμένω cool” γράφει στου θαυμαστές του

Σκέτη αποκάλυψη ήταν ο Orlando Bloom στην πρόσφατη ανάρτησή που έκανε για να γιορτάσει τα 47α γενέθλιά του. Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε να μας δείξει το καλογυμνασμένο σώμα του βουτώντας στα παγωμένα χιόνια και απαθανατίζοντας την ξεχωριστή στιγμή.

Μπορεί να έγινε 47 ετών αλλά παραμένει με ένα σώμα που θα ζήλευαν ακόμη και 20άρηδες και γι’ αυτό επέλεξε να γιορτάσει την ιδιαίτερη μέρα του με παιχνίδια στο χιόνι που ακολούθησε το ζεστό τζακούζι.

Μάλιστα, έχοντας όπως φαίνεται χιουμοριστική διάθεση, έγραψε στην ανάρτηση με την παγωμένη φωτογραφία του “Keeping it cool”, δηλαδή παραμένοντας δροσερός (cool). Σας ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλια”.

Δεινός σκιέρ ο ίδιος, απολαμβάνει το χιόνι και την ανεμελιά των ημερών στο παγωμένο τοπίο.

Βέβαια η αρραβωνιαστικιά του και μητέρα της τρίχρονης κόρης του δεν ήταν μαζί του στην απόδραση στα χιόνια αλλά πριν από λίγες μέρες είχε ευχηθεί για την επέτειό τους στον παράτολμο Orlando Bloom που αψήφησε το κρύο και το χιόνι και βούτηξε στον πάγο φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Οι δυο τους έχουν μαζί μια κόρη τριών ετών, την Daisy και ετοιμάζονται να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης, 8 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών το 2016.

Σχετικά άρθρα