H Έμιλι Ραταϊκόφσκι διαχώρισε τα πετράδια από το αρχικό δαχτυλίδι αρραβώνων της και μας δείχνει γυμνή στο κρεβάτι τα δύο νέα δαχτυλίδια «διαζυγίου» – «Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα πρέπει να βγάλει τα διαμάντια της μόνο και μόνο επειδή χάνει έναν άντρα»

Χθες βράδυ, το διάσημο μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα καρουζέλ από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να είναι ξαπλωμένη σε λευκά, σατέν σεντόνια, γυμνή και να φοράει μονάχα τα δαχτυλίδια που μας δείχνει, τα οποία έχουν συμβολική αξία.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παντρεύτηκε με τον Sebastian Bear-McClard, παραγωγό και ηθοποιό, το 2018 και μαζί απέκτησαν ένα αγοράκι, τον Sylvester Apollo Bear, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2021.

Τέσσερις μήνες μετά το γάμο τους, η Έμιλι παρουσίασε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της με δύο διαμάντια στο Instagram:

Μετά το διαζύγιο της το 2022 από τον Sebastian Bear-McClard, η Ραταϊκόφσκι δημιούργησε από το δαχτυλίδι αρραβώνων της, διαχωρίζοντας τα πετράδια που ήταν μαζί στο αρχικό δαχτυλίδι και δημιουργώντας δύο νέα δαχτυλίδια. Όπως αναφέρει, πρόκειται για τα λεγόμενα δαχτυλίδια διαζυγίου και όπως είχε πει στη Vogue: 

«Τα δαχτυλίδια αντιπροσωπεύουν τη δική μου προσωπική εξέλιξη. Δεν νομίζω ότι μια γυναίκα πρέπει να βγάλει τα διαμάντια της μόνο και μόνο επειδή χάνει έναν άντρα».

Σχετικά άρθρα