Ο νεαρός μελισσοκόμος που έγινε viral με τα βιντεάκια του στα social media – «Είναι κάτι που αγαπάω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή»

Ο λόγος για τον Χάρη Σταμάτη, ο οποίος μίλησε για την ενασχόλησή του με τα social media, εξηγώντας ότι «βγαίνουν χρήματα από αυτό», τη σχέση του με τις μέλισσες, αλλά και ένα από τα πιο διάσημα βίντεο που έχει αναρτήσει, όπου χιλιάδες μέλισσες κάθονται στο γυμνό του σώμα.

@orinimelissa

bees are coming from the sky 😰 do not attempt the stund is done by professionals

♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Μιλώντας για το viral βίντεο που ανήρτησε, στο οποίο καταγράφονται χιλιάδες μέλισσες να κάθονται πάνω στο γυμνό του σώμα, ο ίδιος εξήγησε:

«Δεν το είχα ξανακάνει. Όλα κρέμονται από μία λεπτή γραμμή. Πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς. Αν σε τσιμπήσουν περίπου 30.000 μέλισσες ταυτόχρονα και περάσει τόσο μεγάλη δόση από δηλητήριο, η καρδιά σταματάει. Στην Ελλάδα, όμως, έχουμε την ευρωπαϊκή μέλισσα, που δεν είναι τόσο επιθετική».

«Πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς»

«Εγώ είμαι μελισσοκόμος και ταυτόχρονα ασχολούμαι με τα social media. Βγαίνουν χρήματα από αυτό. Είναι ένα βίντεο που έχει περάσει στο εξωτερικό και έγινε viral παγκοσμίως. Δεν ήταν κάτι που είπα… θα κάνω αυτό ή εκείνο και θα συμβεί, απλά έγινε», ανέφερε αρχικά ο Χάρης, ο οποίος ανεβάζει βίντεο με τις μέλισσές του, ζώα που συναντά, διάφορα φαγητά που ετοιμάζει κ.ά.

«Ο μπαμπάς μου είναι δημόσιος υπάλληλος, αλλά εγώ ήθελα να ασχοληθώ με τις μέλισσες και τα ζώα. Ήταν κάτι που αποφάσισα μόνος μου. Θεωρείται ένα επικίνδυνο χόμπι. Δεν θέλω να το βαφτίσω “δουλειά”, γιατί είναι κάτι που αγαπάω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Αν το βαφτίσω “δουλειά”, θα νιώθω ότι δεν θα δώσω όλη μου την αγάπη σε αυτό που κάνω. Το αγαπάω πάρα πολύ, και όχι μόνο τις μέλισσες. Αγαπάω όλα τα ζώα», πρόσθεσε ο Χάρης Σταμάτης σε συνέντευξή του.

@orinimelissa Τι ζώο είναι ❓❓#orinimelissa #wildlifephotography ♬ Hoist The Colours (Bass Singers Version) – Ebucs & Eric Hollaway & Daniel Brevik & Bobby Bass
@orinimelissa Ποιος βουταει βράδυ #orinimelissa ♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα

Σχετικά άρθρα