Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου» – Μοιράστηκε την ιστορία της για να στείλει ένα μήνυμα στους νεότερους – «Δεν χρειάζεται όλοι να χάσουν την παρθενιά τους ως έφηβοι»

Η Rebel Wilson αποκαλύπτει ότι έχασε την παρθενιά της σε ηλικία 35 ετών και ελπίζει ότι το να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία θα στείλει ένα «θετικό μήνυμα» και σε άλλους ανθρώπους, ιδίως τους νεότερους.

Η γεννημένη στην Αυστραλία ηθοποιός, 44 ετών, λέει ότι συμπεριέλαβε την αποκάλυψη αυτή στα επερχόμενα απομνημονεύματά της “Rebel Rising”, που κυκλοφορούν στις 2 Απριλίου, για να καθησυχάσει τους νέους ότι «δεν χρειάζεται όλοι να χάσουν την παρθενιά τους ως έφηβοι».

«Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι», λέει χαρακτηριστικά η Wilson.

«Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να φτάσεις στα τριάντα σου, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος», συνέχισε.

Απέφευγε να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα, επειδή ντρεπόταν

Η απόφοιτος του Pitch Perfect θυμάται ότι απέφευγε το θέμα όσο το δυνατόν περισσότερο ως έφηβη λόγω του ότι «ντρεπόταν».

«Υπήρξε μια ασαφής στιγμή, νομίζω ότι είπα στον καλύτερό μου φίλο: “Ω, ναι, το έκανα για να το ξεπεράσω, όταν ήμουν 23 ετών”», διηγείται η ίδια. «Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις».

Προσπαθούσε να παρακάμπτει το θέμα όταν ερχόταν στην επιφάνεια ή να το αποφεύγει με όποιον τρόπο μπορούσε.

«Κανονικά απλά έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση», συνεχίζει. «Και τότε οι άνθρωποι που έλεγαν: “Ω, στα 24, είναι τόσο αργά”».

«Και μετά κάθομαι εδώ και σκέφτομαι: ‘Ω, Θεέ μου, η αλήθεια είναι ότι συνέβη στα 35. Τι στο διάολο; Θα μοιάζω με τη μεγαλύτερη αποτυχημένη’».

Παρόλο που αποκαλεί τον εαυτό της «αργοπορημένη», η Wilson πιστεύει ότι, αν ήταν 20 χρόνια νεότερη, η εμπειρία της και η εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς της θα ήταν «πολύ διαφορετική».

«Είναι απολύτως απίστευτο, αν είχα γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα, πιθανότατα θα είχα εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά μου περισσότερο. Απλά ήξερα ότι με έλκυαν οι άνδρες και αυτό ήταν το φυσιολογικό», θυμάται ο Wilson.

«Και έτσι όταν άρχισα να ανοίγομαι μάλλον περισσότερο μετά το θάνατο του πατέρα μου και συνειδητοποιώντας, ότι παρόλο που είχα δει το γάμο ως κάτι τρομερό και σαν χάσιμο χρόνου, άρχισα να γίνομαι ανοιχτή σε αυτό», προσθέτει. «Και μετά, μόνο χρόνια αργότερα, να γνωρίζω γυναίκες και να έχω αισθήματα για μια γυναίκα, και αυτό, νομίζω ότι είναι απλά ένα σημάδι για το πού βρισκόταν κατά κάποιο τρόπο η κοινωνία».

Τώρα αρραβωνιασμένη με τη σχεδιάστρια Ramona Agruma, η Wilson καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, τη Royce Lillian, μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο του 2022.

Σχετικά άρθρα