Η Τζέην Φόντα σε ένα σπαρακτικό κείμενο: Μου μένει λίγος χρόνος ζωής thumbnail

Η Τζέην Φόντα σε ένα σπαρακτικό κείμενο: Μου μένει λίγος χρόνος ζωής

ε ένα σπαρακτικό και μακροσκελέστατο ποστ που ανάρτησε στο προσωπικό της μπλογκ Janefonda.com  με τίτλο «Crying», η διάσημη 76χρονη ηθοποιός Τζέην Φόντα κάνει έναν απολογισμό ζωής και καταλήγει σε ορισμένα συμπεράσματα.


«Σκεφτόμουν πρόσφατα πώς γίνεται και τα δάκρυα έρχονται τόσο πιο εύκολα στην επιφάνεια πια. Και κατάλαβα ότι έχει να κάνει με την ηλικία. Έχω συνειδητοποιήσει τόσο υπέροχα την έννοια του χρόνου, αλλά και πόσο λίγος καιρός μου απομένει, πόσο πολύς είναι πίσω μου και όλα έχουν γίνει τόσο πολύτιμα» έγραψε μεταξύ άλλων η 76χρονη σταρ, τονίζοντας όμως ότι μεγαλώνοντας κατάφερε να εκτιμά ακόμη και τα μικρότερα πράγματα.


«Ισως γιατί τώρα δίνω μεγαλύτερη σημασία» εξηγεί.«Πήγα χθες στο σπίτι μιας φίλης που δεν την είχα δει από τότε που ήταν έγκυος. Οταν αντίκρυσα το όμορφο και λαμπερό πρόσωπό της άρχισα να κλαίω. Οταν άκουσα τα λόγια που είπε η μητέρα της για το πως πρέπει να μεγαλώνει ένα παιδί ώστε να είναι ευτυχισμένο και συνειδητοποιημένο, άρχισα πάλι να κλαίω. Δεν έκλαιγα γιατί ήθελα να επιστρέψω στη δική μου παιδική ηλικία και να ξαναδώ τα πράγματα με περισσότερη σοφία, ήταν γιατί τα λόγια της με συγκίνησαν…» αρχίζει το κείμενό της η Φόντα.


Αυτές είναι οι εικόνες που επέλεξε η Φόντα για το κείμενό της: 
Πηγη: www.real.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X