"Σκόρδα, έχουμε και λέμε"!

Αναλυτικά:


«Ο εκλεγείς με αντικαταστατικές διαδικασίες, ευρισκόμενος σε σύγχυση και διακρινόμενος για την επιλεκτική του μνήμη πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Λάμπρος Σκόρδας, επιχειρεί να μετατοπίσει τις ευθύνες της διοικητικής του αποτυχίας.


Εχουμε και λέμε λοιπόν:


Μιλά για νομιμότητα τη στιγμή που συνήθως αναρριχάται στην προεδρία με αντικαταστατικές διαδικασίες. Αποκρύπτει εσκεμμένα λοιπόν τη μεθοδολογία με την οποία πήρε το χρίσμα του προέδρου και κάνει κήρυγμα δημοκρατικών διαδικασιών.


Ξεχνάει ότι το οικονομικό τσουνάμι της ΠΑΕ Αρης, τα απόνερα του οποίου πληρώνει η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, είχε αφετηρία το 2004 και γράφει και το δικό του όνομα.


Στοχοποιεί πρόσωπα χωρίς αποδείξεις πετώντας «λάσπη» προκειμένου να κατασκευάσει εχθρούς τους οποίους μόνο ο ίδιος βλέπει. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς οι περισσότεροι είναι υποψιασμένοι για τους μηχανισμούς που έστησε επί έξι μήνες για την αποδόμηση μου, χωρίς να σέβεται την ηρεμία της ομάδας.


Επικαλείται «σχέδιο υποβιβασμού του Αρη» με αβάσιμους ισχυρισμούς. Αντιθέτως μπορεί να εκληφθεί ως στοιχείο δολιότητας η απόφαση του να προτρέψει τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν από τον αγώνα με τον Πλατανιά.


Τα έσοδα της ΠΑΕ Αρης κατά τη διάρκεια της θητείας μου δεν διασπαθήθηκαν. Πληρώθηκαν υποχρεώσειςεκατομυρίων που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις, όπως αυτή του κ. Σκόρδα, ώστε η ομάδα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.


Αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών που περνάει η ομάδα δεν σκόπευα να τοποθετηθώ δημοσίως μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά η σιωπή μου προφανώς ερμηνεύτηκε από τον κ. Σκόρδα που εξαπολύει εδώ και καιρό «πυρά» εναντίον μου προκειμένου να αποπροσανατολίσει, ως αδυναμία.


Εύχομαι στον Αρη ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια παραμονής του στην κατηγορία. Είναι ένα μεγάλο χρέος που έχουν οι ποδοσφαιριστές απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, στον κόσμο και στους εαυτούς τους.


Για τα έργα και τις ημέρες μου έδωσα τις εξηγήσεις που έπρεπε τον περασμένο Δεκέμβριο στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α ευρισκόμενος απέναντι στον «στρατό» του κ.Σκόρδα και θα δώσω τις υπόλοιπες στην προβλεπόμενη από το νόμο απολογιστική συνέλευση για την οικονομική χρήση που με αφορά.


Θα περιμένω από τον κ. Σκόρδα να βρει τη δύναμη να παραστεί στη Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α, να κοιτάξει στα μάτια τα μέλη του φορέα και να αναλάβει τις ευθύνες του που είναι πολλές. Τώρα που όπως φαίνεται διαπίστωσε ότι «δεν μπορεί να περπατήσει για μία ακόμη φορά στο νερό» όπως ο ίδιος δήλωσε με εμφατικό τρόπο κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α,διαλαλώντας ως πραματευτής την περσινή σωτηρία της ομάδας την οποία διαχρονικά επιχειρεί να καπηλευτεί.


πηγη:sportdog

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X