Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ΙΧ χτυπά νεαρή στην Καλλιθέα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 18χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Καλλιθέα και ο οδηγός την εγκατέλειψε βαρύτατα τραυματισμένη.

Τα ξημερώματα του Σάββατου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Θησέως στην περιοχή. Η νεαρή φοιτήτρια νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Ο πατέρας της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και αποκάλυψε πως η κόρη του σώθηκε για λίγα μόλις λεπτά, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Το βίντεο – ντοκουμέντο

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, έχουν καταγραφεί δυο κοπέλες να βλέπουν με κομμένη την ανάσα το σώμα της φοιτήτριας αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον οδηγό να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται.

Δευτερόλεπτα μετά, οδηγός ενός ταξί ακινητοποιεί το όχημα του στη δεξιά λωρίδα και κάνει όπισθεν στη Θησέως για να βοηθήσει τη 18χρονη.

Σημειώνεται πως η Τροχαία Καλλιθέας έχει εντοπίσει και έχει κατασχέσει ένα όχημα που ταιριάζει με την περιγραφή ενώ ο οδηγός αναζητείται. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη διαφυγή του ενώ το αριστερό μπροστινό φανάρι είναι σπασμένο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Τι «πρόδωσε» τον δολοφόνο – Το τρίτο πρόσωπο και ο ξυλοδαρμός

Νεκρή μητέρα – Καλλιθέα: Άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της;

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση τα δίδυμα μετά από φωτιά στο σπίτι τους

Σχετικά άρθρα