Μυστήριο με νεκρό άνδρα στη Θήβα: Προηγήθηκε οικογενειακός καβγάς;

Νεκρός είναι ο νεαρός άνδρας, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος στην κοιλιά του, εντός σπιτιού, στη Θήβα, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport, στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία της Θήβας ενημερώθηκε από άγνωστο ότι σε ένα σπίτι υπάρχει κάποιο άτομο τραυματισμένο.

Τον βρήκαν μέσα στα αίματα

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη συγκεκριμένη οικία, βρήκαν τον 28χρονο μέσα στα αίματα και τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα. Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της περιοχής όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως προτάσσουν οι γιατροί, τα τραύματα του 28χρονου ήταν από μαχαίρι ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Πλέον οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έγινε.

Όπως κατήγγειλε ο θείος του νεαρού, το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο άργησε μια ώρα και όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προηγήθηκε οικογενειακός καβγάς;

Μιλώντας στο Star κεντρικής Ελλάδας συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια, απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το μαχαίρι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός, βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μια κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού.

Θυμίζουμε πως τον νεαρό βρήκε μαχαιρωμένο στην καρδιά ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία. Έμεναν μαζί και ίσως και με τον αδερφό του.

Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιος οικογενειακός καβγάς με αποτέλεσμα αυτή την τραγική κατάληξη.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Συνεχίζεται το οικογενειακό δράμα

Έγκλημα Γουδή: Καρέ – καρέ η στιγμή που η 68χρονη πετά το πτώμα

Βικτώρια Καρύδα: «Λύγισε» 7 μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή 

Μάγδα Φύσσα: Κατέρρευσε μόλις είδε τον δράστη της δολοφονίας του γιου της

Μια 18χρονη οργάνωσε τη δολοφονία… φίλης της, γιατί της έταξαν 9 εκατ. δολάρια!

Σχετικά άρθρα