Πού θα βγούμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Πλούσια είναι η πολιτιστική αντζέντα και αυτό το Σαββατοκύριακο. Μουσικές σκηνές, εντυπωσιακές παραστάσεις και εκδηλώσεις για την Αποκριά Επιλέξετε αυτό που σας αρέσει!

Καλή διασκέδαση!

Ο Σωκράτης Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου
Στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου» φιλοξενείται από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Σωκράτης Μάλαμας. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, πιστός στο ραντεβού του με το αγαπημένο του μουσικό στέκι, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και δικά του αγαπημένα κομμάτια. Ώρα προσέλευσης 22:30. Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό2ο ποτό

Κεντρική Σκηνή – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975, 2109239031

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο «Σταυρό του Νότου Plus»

«Μετακόμιση τώρα» για την Ελεωνόρα Ζουγαέλη στον  «Σταυρό του Νότου Plus». Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα έχει ετοιμάσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια που βρίσκεται από το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στο «Σταυρό του Νότου Plus». Τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο της δίσκο, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες συνθέτουν το παζλ των Σαββατιάτικων εμφανίσεών της. Ώρα προσέλευσης: 20:00. Είσοδος στο μπαρ: 10€

Σταυρός του Νότου Plus, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975, 2109239031


Οι περιστρεφόμενοι Δερβίσηδες στο θέατρο Badminton

Kατευθείαν από την Κωνσταντινούπολη έρχονται οι «Περιστρεφόμενοι Δερβησίδες» του  Sema Ceremony Mevleni  στο θέατρο Badminton στις  8 και 9 Μαρτίου. Οι Δερβίσηδες, μέσα από μια χορική ιεροτελεστία αιώνων, επιδιώκουν να εξαγνίσουν την ανθρώπινη ψυχή. Κοινός στόχος όλων των διαφορετικών σούφικων ταγμάτων των Δερβίσηδων και υπέρτατη επιθυμία, είναι η ένωσή τους με τον Αγαπημένο (Θεό) και το «Σεμά», ο εκστατικός, περιστροφικός τους χορός, αποτελεί το βασικό όχημα για την πραγμάτωση του στόχου τους. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 14 και φτάνουν τα 48ευρώ.

Κεντρική Σκηνή Θέατρο Badminton, Oλυμπιακά Ακίνητα Γουδή

Τηλέφωνο:  210 88 40 600 – [email protected]

Ο Tito Puente JR & his Orchestra  στο Gazarte σε ένα αυθεντικό latin αποκριάτικο ξεφάντωμα 

Θέλετε χαρά και αισιοδοξία; Θέλετε να μπείτε στον κόσμο της latin και της χαράς της μουσικής, χωρίς προκαταλήψεις;  Ελάτε στο Gazarte στις 9 και 10 Μαρτίου και αφήστε πίσω σας την κατήφεια γιατί έχουμε Απόκριες και έναν εκλεκτό καλεσμένο ειδικά για την περίσταση! Ο Tito Puente Jrκαι η ορχήστρα του μας υπόσχονται να αλλάξουν για 2 βράδια τον τρόπο που σκεφτόμαστε και που χορεύουμε!

Ο Tito Puente Jr είναι ο γιος ενός θρύλου της latin που κουβαλάει τον πατέρα του μέσα του, και πέρα από την απίστευτη φυσική ομοιότητα, η ψυχική σύνδεσή τους είναι ακόμα πιο δυνατή. Ο σπουδαίος Tito Puente βρίσκεται στην όψη, στην χαρά, στη μουσική του χαρισματικού γιου του και χωρίς αμφιβολία κάθε φορά που ο Tito Jr. ανεβαίνει στη σκηνή – βαδίζει στα βήματα του πατέρα του. Μόνο που στην περίπτωση αυτή τα βήματα είναι ..χορευτικά! Ο Tito Puente Jr. παίζει πλέον σε μεγάλες μουσικές σκηνές, σε μεγάλα και φημισμένα casinos, σε πολιτιστικούς χώρους και jazz φεστιβάλ παγκοσμίως. Πολλές φορές η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τέτοια που τον κρατάει σε χώρους που σκόπευε να εμφανιστεί για λίγες μέρες, για πολλές εβδομάδες ακόμα.

Οταν ο Tito Jr. βρίσκεται στη σκηνή παίζει, τραγουδάει, χορεύει ασταμάτητα για να γιορτάσει τη ζωή, δίνεται με ορμή σ’αυτό που κάνει, ευαγγελίζεται την χαρά και την αισιοδοξία και φωτίζει όλο τον χώρο με το τόσο οικείο χαμόγελό του. Φαντάζεστε κάτι καλύτερο για αυτήν την εποχή;

Info
9 & 10 Μαρτίου 2013
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00

 

 

Απόκριες στην Αθήνα

Το πολιτιστικό πρόγραμμα  εκδηλώσεων του δήμου Αθηνών  «Αποκριά 2013 στην Αθήνα» περιλαμβάνει, αρχικά, μια μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών στην περιοχή της Πλάκας το Σάββατο 9 Μαρτίου. Στην πλατεία του Αγίου Παύλου θα υπάρχει από τις  11:30 εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Παύλος με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων, όπου ανιματέρ και κλόουν  θα παίξουν με τα παιδιά.  Την Κυριακή 10 Μαρτίου (11π.μ με 2μ.μ) θα διεξαχθεί στο Ζάππειο μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, με μουσικοκινητικά παιχνίδια και εργαστήρι ζωγραφικής αλλά και αποκριάτικα παραμύθια στην Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για μικρούς και μεγάλους. Στις 13:00 θα δοθεί συναυλία στην πλατεία Μοναστηρακίου jazz από τη  Big Band και στις 19:00 kαντάδες από τη χορωδία της Ένωσης Ζακυνθίων στα στενά της Πλάκας.

 

Σχετικά άρθρα