Αρχική / Πολιτισμός / City life / Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους Atenistas
Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους Atenistas thumbnail

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους Atenistas

Αυτή την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, 5 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η ομάδα των Atenistas οργανώνει μια μεγάλη εορταστική συνάντηση με ανταλλαγές, κατασκευές και δώρα.


Για πέμπτη συνεχή χρονιά, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή θα στηθεί στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στην οδό Αιόλου, και οι δραστηριότητες για το κοινό έχουν απ΄όλα. 


Ανταλλαγές
Οι Atenistas μας προσκαλούν να φέρουμε βιβλία, cds, dvds και άλλα αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι και δεν χρησιμοποιουμε πια για να τα ανταλλάξουμε με καινούρια. Αρκεί βέβαια να είναι σε καλή κατάσταση. Η ενέργεια θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα συνεχιστεί ως τις 16:00. 


Χειροποίητες κάρτες
Οι Atenistas έχουν καλέσει καλλιτέχνες που θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την δική μας χριστουγεννιάτικη κάρτα. Η δραστηριότητα απευθύνεται κυρίως στους μικρούς κατοίκους της πόλης. 


 Γλυκές χριστουγεννιάτικες οινοποσίες
Το κρύο των ημερών αντισταθμίζεται με ζεστό, αρωματισμένο, χριστουγεννιάτικο κρασί και κεράσματα. Οι διοργανωτές μάλιστα μας καλούν να φέρουμε και εμείς τα δικά μας καλούδια για να ανταλλάξουμε γευστικές ευχές με τους άλλους Αθηναίους.  


Δώρα, δώρα, δώρα και κληρώσεις
Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνονται. Έτσι, οι πρώτοι 200 που θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή βιβλίων μπαίνουν σε κλήρωση για μια σειρά δώρων που έχει εξασφαλίσει η ομάδα των Atenistas.  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X