Αρχική / Υγεία / Παθολογία / Μήπως σου λείπει μαγνήσιο;
Μήπως σου λείπει μαγνήσιο;  thumbnail

Μήπως σου λείπει μαγνήσιο;

Το μαγνήσιο περιλεμβάνεται στον κατάλογο με τα μεταλλικά στοιχεία εκείνα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του οργανισμού σου. Σε περίπτωση έλλειψης από αυτό, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ορισμένα σοβαρά προβλήματα.


Διάβασε εδώ ποια ειναι τα 6 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχεις έλλειψη μαγνησίου.


1. Συμπτώματα όμοια με της γρίπης. Ναυτία, ανορεξία, ζαλάδες και τάση για εμετό είναι μερικά απότα συμπτώματα τη έλλειψης μαγνησίου, που είναι πιθανό να μπερδέψεις με αυτά της γρίπης. Εάν δεις ότι μετά από 5 μέρες αυτά επιμένουν, συμβουλεύσου τον γιατρό σου.


2. Μούδιασμα και «τσιμπήματα». Εάν υποφέρεις από έλλειψη μαγνησίου είναι πιθανό να νιώθεις μουδιάσματα και κάποιες «τσιμπιές», καθώς τα νεύρα επηρεάζονται από το ζήτημα αυτό.


3. Σύσπαση μυών και κράμπες. Εάν σου συμβαίνουν συχνά, τότε το ζήτημα της έλλειψης μαγνησίου στον οργανισμό σου έχει προχωρήσει αρκετά.


4. Παθαίνεις επιληπτικές κρίσεις. Η έλλειψη μαγνησίου σχετίζεται με συνήθιστη ηλεκτιρκή δραστηριότητα στον εγκέφαλο σου, που είναι και η αιτία των επιληπτικών κρίσεων.


5. Διαταραχή προσωπικότητας. Εάν έχεις παρατηρήσει ότι η διάθεσή σου αλλάζει πάρα πολύ εύκολα και έχεις ακραίες μεταβολές, τότε είναι πιθανό η έλλειψη μαγνησίου να έχει προχωρήσει πολύ.


6. Ανωμαλίες στους καρδιακούς παλμούς. Δεδομένου ότι το μαγνήσιο ρυθμίζει τους χτύπους της καρδιάς σου, η έλλειψή του έχει σαν αποτέλεσμα την πιθανή εμφάνιση αρρυθμιών.


Δ. Μ .


Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X