Αρχική / Πολιτισμός / City life / Δωρεάν μαθήματα για ανέργους στο Δήμος Νίκαιας και Αγ. Ι. Ρέντη
Δωρεάν μαθήματα για ανέργους στο Δήμος Νίκαιας και Αγ. Ι. Ρέντη thumbnail

Δωρεάν μαθήματα για ανέργους στο Δήμος Νίκαιας και Αγ. Ι. Ρέντη

Δωρεάν μαθήματα για ανέργους στα εργαστήρια του Κέντρου Πολιτισμού διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες στο νέο ανακαινισμένο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού (Αχιλλέως 15)


Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:


«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει μέσα στην ελληνική κοινωνία ένα ξεχωριστό ρόλο. Αφουγκράζεται άμεσα τις ανάγκες και καλείται πρώτη αυτή να απαντά στα ζητήματα που θέτει κάθε φορά η συγκυρία. Το ζήτημα της απασχόλησης των ανέργων είναι κυρίαρχο και αυτή η αγωνία έδωσε ώθηση να υλοποιήσουμε την ιδέα μας για τη έναρξη δωρεάν επιμορφωτικών προγραμμάτων για ανέργους στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου μας.


Θέλουμε να δώσουμε σε όλους όσους ενδιαφέρονται και λόγω της οικονομικής τους κατάστασης δεν μπορούν, ένα πεδίο έκφρασης γιατί η Τέχνη και ο Πολιτισμός μπορούν να γίνουν κοινή γλώσσα κατανόησης, αλληλοσεβασμού και ανεκτικότητας σε μια κοινωνία που τα τελευταία χρόνια βυθίζεται μέσα στην κρίση , ηθική και οικονομική».


Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα μουσικών οργάνων (κιθάρα, πιάνο, φλάουτο, πλήκτρα, κρουστά, μπάσο, μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς), Αγγειοπλαστικής, Αγιογραφίας, Βιτρώ, Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Ιστορίας της Τέχνης, Κλασσικού χορού, Ευρωπαϊκών χορών και λάτιν.


Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά: αίτηση, αντίγραφο πρόσφατης κάρτας ανεργίας, φωτοτυπία ταυτότητας, έγγραφο που να δηλώνει ότι είναι δημότης ή κάτοικος του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.


Πληροφορίες: Γραμματεία Διεύθυνσης Πολιτισμού (Αχιλλέως 15), τηλ. 210 4906021,210 4919947, ώρες λειτουργίας 8.00 π.μ- 20.00.


www.nikaia-rentis.gov.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X