Αρχική / Δεν υπάρχει καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχει καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό

Αν, δηλαδή, η ομάδα δεν πάρει την απαραίτητη άδεια σε ενάμιση μήνα και χάσει για δεύτερη σερί χρονιά την Ευρώπη, τότε θα είναι δώρο – άδωρο η όποια οικονομική ενίσχυση ή βοήθεια από το καλοκαίρι και μετά.


 


Τρεις τρόποι υπάρχουν για να μπορέσει να κερδίσει η ποδοσφαιρική εταιρεία την αδειοδότησή της:


 


1. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που δεν μπορεί να γίνει, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του μπάσκετ δεν δείχνει τη διάθεση να μπει στο ποδόσφαιρο αγοράζοντας ποσοστό μετοχών για να την καλύψει.


 


2. Η πώληση παικτών τους οποίους ο Παναθηναϊκός απλά δεν έχει. Ακόμη και να θέλει, δηλαδή, να πουλήσει μερικούς με στόχο να εισπράξει αυτά τα 6-7 εκατομμύρια ευρώ που του λείπουν, το υλικό του είναι τέτοιο που, και μια ολόκληρη δεκαεξάδα να βγάλει στο σφυρί, δεν θα τα μαζέψει.


 


3. Μια εγγυητική επιστολή τράπεζας. Ομως το ποσό που χρειάζεται είναι τόσο μεγάλο, που δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν επιχειρηματία να το δώσει για να βοηθήσει τον όποιο Αλαφούζο, από τη στιγμή που δεν έχει την πρόθεση να αγοράσει έστω και ένα κομμάτι της ΠΑΕ και να γίνει μεγαλομέτοχος.


 


Αρα, η όποια βοήθεια δοθεί ειδικά το καλοκαίρι θα είναι χωρίς αντίκρισμα, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να παίξει πάλι στη Ευρώπη.


 


Ολα τα άλλα που αναφέρονται στην κοινή ανακοίνωση είναι για εσωτερική κατανάλωση…


Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X