Αρχική / Η αποζημίωση απόλυσης

Η αποζημίωση απόλυσης

Σήμερα θα διευθετηθεί το θέμα της αποζημίωσης απόλυσης που θα εισπράξει ο Χούμπ Στέφενς λόγω της απομάκρυνσης του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Πολλά λέγονται και γράφονται για το ύψος του ποσού που θα εισπράξει ο Ολλανδός. Το INPAOK επιχειρεί να προσεγγίσει το θέμα παρουσιάζοντας τα δεδομένα.


Ο Ολλανδός τεχνικός είχε συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη να εισπράξει το ποσό του 1.200.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου (έξτρα οι παροχές που προσφέρονται σε ξένους παίκτες και προπονητές όταν εγκαθίστανται στην Θεσσαλονίκη) συν πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου, κατάκτησης πρωταθλήματος ή συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τόσο την τρέχουσα όσο και την επόμενη περίοδο.


Με δεδομένο ότι οι στόχοι δεν κατακτήθηκαν ή δεν ολοκληρώθηκε η περίοδος για να ξέρουμε ότι θα κατακτηθούν ο Στέφενς θα εισπράξει το υπόλοιπο του ποσού για την τρέχουσα περίοδο, χωρίς να υπολογιστούν τα μπόνους όπως προβλέπει το συμβόλαιο του σε περίπτωση απομάκρυνσης του από τον πάγκο της ομάδας πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς.


Η συμφωνία προέβλεπε επίσης προκαταβολή ύψους 500.000 ευρώ την οποία ο Ολλανδός τεχνικός εισέπραξε πριν την επίσημη παρουσίαση του από τον Ιβάν Σαββίδη. Το υπόλοιπο του ποσού καταβάλλεται μηνιαίως σε ισόποσες δόσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφενς θα φύγει έχοντας εισπράξει όλο το ποσό του συμβολαίου για τον πρώτο χρόνο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά καμία αποζημίωση για τη δεύτερη χρονιά.


Μια παράμετρος του συμβολαίου του προέβλεπε πως αν απομακρυνόταν από τον πάγκο της ομάδας πριν τις 28 Φεβρουαρίου η ΠΑΕ όφειλε να του καταβάλει και ένα μικρό μέρος του ποσού της 2ης χρονιάς, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί καθώς η απόλυση του γνωστοποιήθηκε την Κυριακή 2 Μαρτίου.


Ο Στέφενς θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της απόλυσης και να εισπράξει τα χρήματα που του οφείλονται. 


ΠΗΓΗ:inpaok

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X