Αρχική / Πολιτισμός / City life / Ένας διαγωνισμός κόμικ για παιδιά!
Ένας διαγωνισμός κόμικ για παιδιά! thumbnail

Ένας διαγωνισμός κόμικ για παιδιά!

Μια σκηνή από τους δρόμους της γειτονιάς τους καλούνται να αποτυπώσουν σε μικρά καρέ, σχολιάζοντας θετικά, αρνητικά ή και καυστικά τη σύγχρονη πραγματικότητα, μαθητές και των τριών τάξεων Γυμνασίου από το Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κόμιξ που διοργανώνει ο Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α με θέμα «Μια σκηνή στους δρόμους της γειτονιάς μου». Η ιστορία που θα αφηγηθούν πρέπει να καλύπτει κατά προτίμηση μία (1 ) έως τρεις (3 ) σελίδες Α4. Έμπειροι κομίστες (Παναγιώτης Μητσομπόνος , Πέτρος Ζερβός, Γιώργος Γούσης και η δημοσιογράφος Ρούλα Γεωργακοπούλου ),  αποτελούν την επιτροπή που θα αξιολογήσει τα έργα των συμμετεχόντων ενώ το διαγωνισμό θα συντονίζει ο συγγραφέας Σωτήρης Δημητρίου. Θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες συμμετοχές και θα δοθούν δέκα έπαινοι στους υπόλοιπους που θα ξεχωρίσουν. 
Η κατάθεση του (πρωτοτύπου ) έργου μπορεί να γίνει ως τις 24 /4/14. Μέχρι τέλος Απριλίου θα ολοκληρωθεί η επιλογή των έργων από την επιτροπή. Στην   τελετή απονομής  του ΟΠΑΝΔΑ,  την Κυριακή 11/ 5 στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Α. στις  11 π.μ., θα παρευρεθούν οι μαθητές των οποίων τα σχέδια θα ξεχωρίσουν .  
Για πληροφορίες: Γραφείο Τύπου Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.  τηλ. 210 52 84 885 – 886     
Στη φωτογραφία είναι ένα καρέ του Παναγιώτη Μητσομπόνου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X