Αρχική / More / Celebrity news / Στα δικαστήρια ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος – Τι συμβαίνει με τον γνωστό ηθοποιό;
Στα δικαστήρια ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος – Τι συμβαίνει με τον γνωστό ηθοποιό; thumbnail

Στα δικαστήρια ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος – Τι συμβαίνει με τον γνωστό ηθοποιό;

O Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το άδοξο τέλος της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου» και ότι θα ξαναέκανε τηλεόραση διασφαλίζοντας αυτή τη φορά τα λεφτά του!


Ο ηθοποιός μιλά στο thesout για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα με την σειρά αλλά και για την τηλεόραση.


«Εννοείται, θα ξαναέκανα τηλεόραση! Είναι η δουλειά μου και την αγαπώ. Τώρα, είμαστε σε διαμάχη, με το «Αμάρτημα», είμαστε στα δικαστήρια. Προσπαθούμε να πληρωθούμε για ένα τεράστιο κόπο που κάναμε και έληξε τόσο άδοξα. Αν μου γίνει τηλεοπτική πρόταση, βεβαίως και θα πάω. Πρώτον μου αρέσει, δεύτερον θέλω να υπάρχω και δεν νομίζω να είμαι πάλι τόσο άτυχος και να μη πληρωθώ! Θα φροντίσω τούτη τη φορά να εξασφαλιστώ. Βέβαια, και την προηγούμενη φορά το έκανα, αλλά απεδείχθη ότι νόμιζα πως είχα εξασφαλιστεί! Μου αρέσει η τηλεόραση και ο κινηματογράφος. Όπου με καλέσουν, θα πάω και θα προσπαθήσω να πληρωθώ. Όπως όλοι μας. Αυτά συνέβαιναν και στα χρόνια της ευημερίας, όχι μόνο τώρα στα χρόνια της κρίσης.»


 


Πηγή: www.govastileto.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X