Αρχική / Πολιτισμός / City life / Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Τεχνόπολις! Προλαβαίνετε!
Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Τεχνόπολις! Προλαβαίνετε! thumbnail

Έκθεση Μοτοσυκλέτας στο Τεχνόπολις! Προλαβαίνετε!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επαναλαμβάνεται το άκρως επιτυχημένο Scooter & Moto Festival στο Τεχνόπολις, Γκάζι. Μια επιτυχημένη Έκθεση Μοτοσυκλέτας και Scooter (θεματικού τύπου) η οποία θα παρουσιαστεί πιο διαδραστική και ενδιαφέρουσα από ποτέ.


Οι επισκέπτες πέραν από την δυνατότητα επίσκεψης στα περίπτερα των Εκθετών & Εταιριών Μοτοσυκλέτας θα έχουν και την δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιπλέον μια σειρά από παράπλευρες εκδηλώσεις όπως:


>> Δωρεάν Προβολή 20 επιλεγμένων ταινιών μεγάλου μήκους με θέμα την μοτοσυκλέτα.
>> Έκθεση μοτοσυκλετών όλων των εταιριών με Vintage Look!
>> Stage ειδικών παρουσιάσεων συνολικού εμβαδού 120τμ
>> Επιδείξεις Trial
>> Έκθεση με Customized μοτοσυκλέτες
>> Σεμινάρια Ασφαλούς & Τεχνικής Οδήγησης


H Διοργανώτρια εταιρία Demand Customize Events στόχευσε σε συνολική ποιοτική αναβάθμιση και η ALL ROAD TRAINING ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Θα είμαστε εκεί και σχεδιάζουμε ήδη την νέα «διαδρομή» των Σεμιναρίων τα οποία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όχι βραδινές ώρες όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές, αλλά ώρες αιχμής!


Το Ταξίδι για το Scooter & Moto Festival 2014 μόλις ξεκίνησε. Η ALL ROAD TRAINING υπόσχεται ποιότητα, γνώσεις και ερεθίσματα που θα αποζημιώσουν κάθε λεπτό της επίσκεψης σας. Μείνετε συντονισμένοι. Η θεματολογία θα σας εκπλήξει!


Πού;


Τεχνόπολις στο Γκάζι


Πότε;


5, 6 και 7 (μέχρι τις 21:00) Απριλίου από τις


Το πρόγραμμα της Δευτέρας (07.04.14) :


19:00 Προβολή της ταινίας ¨Ο Φανφαρόνος¨ στο Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού».


Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει στο κεντρικό φουγάρο της Τεχνόπολης έκθεση «100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ» με τις σημαντικότερες μοτοσικλέτες από τη δεκαετία του 1920 ως τώρα. Την οργάνωση έχει αναλάβει το CLASSIC BIKE CLUB.


· Μπροστά από το Κτίριο των «Παλαιών φούρνων» θα παρουσιάζεται η έκθεση “VINTAGE LOOK” με σύγχρονες κατασκευές σε ρετρό σχεδίαση


· Ο Λευτέρης Πίππος ανάλογα με την επισκεψιμότητα του Φεστιβάλ θα κάνει μαθήματα με ηλεκτρικά TRIAL σε μικρά παιδιά αλλά και επιδείξεις εκτός


προγράμματος.
· Σε όλους τους εξωτερικούς χώρους θα υπάρχει μουσική κάλυψη κρατώντας το κέφι και τη ζωντάνια του κοινού.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X