Αρχική / Μίτσελ:«Θα είχαμε νεκρούς»

Μίτσελ:"Θα είχαμε νεκρούς"

Μιλώντας σε εφημερίδα του Ολυμπιακού, ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τον πάγκο του πριν τη λήξη του αγώνα, δήλωσε πως ήταν "καλό" που δεν ισοφάρισε ο Ολυμπιακός και τέλος μίλησε για πρωτόγνωρα γεγονότα στην καριέρα του.


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε λέγοντας:


«Όχι στην καριέρα μου, στη ζωή μου… Μόνο στην τηλεόραση έχω δει τέτοια πράγματα, αλλά όχι για τόσο μεγάλη διάρκεια και με τόσο μεγάλη ένταση. Ηταν κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ ξανά. Φτάσαμε στο γήπεδο στις 18:30 και φύγαμε από αυτό μετά από έξι ώρες! Μπορείτε να διανοηθείτε; Εξι ώρες για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα…»!

Ακόμα συνέχισε:


«Ό,τι έγινε είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια, 'εδώ είναι Ελλάδα γίνονται αυτά'. Δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα. Εχει να κάνει με τη λογική. Δεν γίνεται να ξεκινάει και να τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Δεν γίνεται να διεξάγεται με αυτές τις συνθήκες…».

Για το λόγο που αποχώρησε για τα αποδυτήρια νωρίτερα:


«Ναι, έφυγα νωρίτερα από τον πάγκο μου. Δεν μπορούσα να βλέπω αυτό το πράγμα και πήγα στα αποδυτήρια πριν τελειώσει το παιχνίδι. Δεν ήταν ποδόσφαιρο. Ηταν κάτι άλλο. Κάτι που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, αλλά μόνο να το τελειώσεις. Έτσι, έφυγα».

Τέλος ανέφερε πως:


«…είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είπα στους παίκτες μου 'ευτυχώς που χάσαμε, γιατί θα είχαμε νεκρούς'. Και το πιστεύω. Πραγματικά δεν γνωρίζω τι μπορεί να είχε συμβεί εάν είχε γίνει γκολ μία από τις φάσεις του Μαρκάνο και του Μασάντο». 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X