Αρχική / Πολιτισμός / City life / «Crisis is a Greek word» στο Τεχνόπολις
 «Crisis is a Greek word» στο Τεχνόπολις thumbnail

"Crisis is a Greek word" στο Τεχνόπολις

Η κρίση είναι λέξη ελληνική και οι Έλληνες σχεδιαστές ξεπερνούν την κρίση με δημιουργία. Μια πληθώρο από σχεδιαστές του design αποτυπώνουν το πώς το αντιλαμάβάνονται την κρίσιμη κατάσταση που ζει η χώρα μας, με την έκθεση "Crisis is a greek word" που θα φιλοξενήσει το Τεχνόπολις.


"Crisis is a greek word" είναι ο τίτλος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας των Ελλήνων σχεδιαστών να αφηγηθούν την κατάσταση στην Ελλάδα της κρίσης.

Μετά την Σμύρνη της Τουρκίας και τη Σόφια της Βουλγαρίας, επόμενος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας της έκθεσης είναι η Τεχνόπολη στο Γκάζι. Το ελληνικό design σε συνεργασία με την "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, σας καλεί σε μια γιορτή δημιουργικότητας γεμάτη έμπνευση, φαντασία και τέχνη.

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη ύφεση και την επέκταση αυτής σε ολοένα και περισσότερες χώρες, 45 από τους κορυφαίους Έλληνες δημιουργούς οπτικής επικοινωνίας, με περισσότερες από 1.240 διεθνείς και εθνικές διακρίσεις, συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μια κοινή έκθεση/εκδήλωση με μοναδικό στόχο να μεταφέρουν το μήνυμα της δημιουργικότητας σε ολόκληρο τον κόσμο.

To ελληνικό design ως ανερχόμενη δύναμη
Γνωστά ονόματα της δυναμικής, ελληνικής σκηνής design, σε ολόκληρο τον κόσμο όπως οι Beetroot, Designers United, Charis Tsevis, K2 design, Nomint, Π6, Kanella, Chris Trivizas design, Δημήτρης Αρβανίτης, Polka dot, Sereal designers, Bob Studio, 2yolk και πολλοί άλλοι συμμετέχουν σε μια κοινή προσπάθεια έκφρασης, προβληματισμού και αποτύπωσης της Ελλάδας την περίοδο της κρίσης. Στην έκθεση θα συμμετέχουν και οι νικητές των διαγωνισμών στην Τουρκία και την Βουλγαρία ως μέρος της παγκόσμιας ανταλλαγής εικόνων για το πώς αντιλαμβάνονται την κρίση οι άλλοι.

Το project “Crisis is a Greek word” υλοποιεί η ομάδα Susurrus -που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό και αποτελείται από σχεδιαστές-, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Έναρξη: Παρασκευή 25 Απριλίου, 19.00 | Εγκαίνια 21.00

Περισσότερες πληροφορίες: www.crisisword.gr
Χάρης Τζαννής Crisis project coordinator 6944 374487

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X