Αρχική / «Νέα συνάντηση , ελπίζουμε να μείνει»
«Νέα συνάντηση , ελπίζουμε να μείνει»   thumbnail

«Νέα συνάντηση , ελπίζουμε να μείνει»

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκάρζα, αθλητικός διευθυντής της Τίγκρες, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gazzetta.gr έκανε λόγο για ύπαρξη ρήτρας 7.5 εκατ. ευρώ και για μη κατάθεση επίσημης πρότασης από τον Ολυμπιακό. Δεν είπε όμως μόνο αυτά. «Είναι τιμή μας και μας ευχαριστεί πολύ το να υπάρχει ενδιαφέρον για έναν παίκτη μας. Ειδικά από την διεθνή και την ευρωπαϊκή αγορά. Είναι πολύ καλό όμως έχω να πω ότι δεν υπάρχει επίσημη επαφή ή ενημέρωση από καμία εκ των ομάδων που έχουν γραφτεί και ακουστεί. Κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μας», σχολίασε.


Για τις επαφές με τον Πουλίδο για νέο συμβόλαιο τόνισε: «Ουσιαστικά πρόκειται για μία νέα διαπραγμάτευση. Θα είναι ένα νέο συμβόλαιο. Θα βρεθούμε με τον ατζέντη και τον παίκτη σε συγκεκριμένο μέρος που έχει κλειστεί ραντεβού. Η επαφή θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και ελπίζουμε να μείνει. Ελπίζουμε να μην τελειώσει αυτή η συνάντηση και να έχουμε ακόμα απορίες και… μετέωρα πράγματα. Πιστεύουμε και ευελπιστούμε ο παίκτης να μείνει μετά από αυτήν την συνάντηση που θα κάνουμε».


Ο Γκάρζα ξεκαθάρισε πως οι συζητήσεις θα γίνουν και με τον εκπρόσωπο του Πουλίδο και με τον ίδιο. Επίσης με τον τρόπο που μίλησε αντιλαμβάνεται κανείς πως οι δύο πλευρές δεν είναι καν κοντά στο να τα βρουν για ένα νέο συμβόλαιο..
\gazzetta

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X