Αρχική / Πολιτισμός / City life / Η 19η Art Athina αρχίζει στο Κλειστό Π. Φαλήρο
Η 19η Art Athina αρχίζει στο Κλειστό Π. Φαλήρο thumbnail

Η 19η Art Athina αρχίζει στο Κλειστό Π. Φαλήρο

 


Η καρδιά της καλλιτεχνικής Αθήνας θα χτυπά από τις 15 Μαΐου στο Κλειστό Π. Φαλήρο. Η 19η Art Athina – Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης θα φιλοξενήσει για ακόμημια φορά ελληνικές καθώς και ξένες αίθουσες τέχνης. Οι φιλότεχνοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καλλιτεχνικές τάσεις, σε συνδυασμό με την τρέχουσα δυναμική στην αγορά της τέχνης. Στην γιορτή της Τέχνης λαμβάνουν μέρος πολιτιστικοί φορείς όπως μουσεία, ιδρύματα, καλλιτεχνικές εκδόσεις και media, θα συνεισφέρουν στη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης εικόνας του εικαστικού τοπίου της εποχής. 


Ενδεικτικά το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Μουσείο Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης συμμετέχουν στην Art Athina και συγκεκριμένα στο περίπτερο 21 του τομέα των Φορέωνμε την περιβόητη έκθεση «Κουτί σε Βαλίτσα – Ένας φόρος τιμής στον Marcel Duchamp από σύγχρονους Γάλλους καλλιτέχνες» που παρουσιάζεται στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης μέχρι και την 1η Ιουνίου 2014


H Art Athina θα υποδέχεται το φιλότεχνο κοινό έως τις 18 Μαΐου

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X