Αρχική / More / Celebrity news / Λάτση, Παππάς, Χανδρή και Μάρης βγάζουν την ελληνική έκδοση της Huffington Post
Λάτση, Παππάς, Χανδρή και Μάρης βγάζουν την ελληνική έκδοση της Huffington Post thumbnail

Λάτση, Παππάς, Χανδρή και Μάρης βγάζουν την ελληνική έκδοση της Huffington Post

Η Μαριάννα Λάτση, οι εφοπλιστές Παππάς και Χανδρή και ο Δημήτρης Μάρης βγάζουν την ελληνική έκδοση της Huffington Post


Το ελληνικό portal της Huffington Post θα είναι στον αέρα στις 20 Νοεμβρίου και, όπως έγινε γνωστό, στο εγχείρημα συμμετέχουν η Μαριάννα Λάτση, οι εφοπλιστές Ευγενία Χανδρή και Πέτρος Παππάς, αλλά και ο Δημήτρης Μάρης της 24Media. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Λάτση μπαίνει και επισήμως στα media και επενδύει σε κάποιο μέσο ενημέρωσης.


Σε κοινή τους δήλωση οι συντελεστές αυτής της επιχειρηματικής προσπάθειας ανέφεραν: «Πιστεύουμε πως η ψηφιακή οικονομία ήδη αποτελεί -και θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον ακόμα περισσότερο- έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα. Επιθυμούμε να στηρίξουμε ενεργά επενδύσεις προς αυτή την κατεύθυνση και αναμφισβήτητα η ελληνική Huffington Post συνιστά εξαιρετικό παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικού εγχειρήματος και έμπρακτη απόδειξη της εξωστρέφειας που πρέπει να έχει η χώρα μας στη νέα εποχή».


Η Huffington Post Greece θα είναι η τρίτη διεθνής έκδοση που ανακοινώνεται τον τελευταίο μήνα, με τη HuffPost Ινδίας να λανσάρεται τον Νοέμβριο του 2014 και τη HuffPost Αραβίας τον Ιανουάριο του 2015, φθάνοντας έτσι συνολικά τις 14 χώρες όπου έχει παρουσία.


18 Σεπτεμβρίου 2014 – Νέα Υόρκη και Αθήνα, Ελλάδα -  Επιστρέφοντας στην γενέτειρα της, η Arianna Huffington, πρόεδρος και Editor-in-Chief του Huffington Post Media Group, ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδιά της για το λανσάρισμα της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post σε συνεργασία με την 24MEDIA, ενισχύοντας έτσι τη συνεχώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία του brand, η οποία σήμερα καλύπτει περισσότερο από το μισό του παγκόσμιου ΑΕΠ.


Το ελληνικό site θα δημιουργηθεί μέσα από τη συνεργασία με την  24MEDIA, τον μεγαλύτερο digital  όμιλο στην Ελλάδα, ενώ θα υποστηρίζεται από σημαντικούς Έλληνες οικονομικούς εταίρους. Η HuffPost Greece θα εδρεύει στην Αθήνα και έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα το Νοέμβριο του 2014.


"Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι σε θέση να φέρω τη Huffington Post στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή", δήλωσε η Arianna Huffington, πρόεδρος και Editor-in-Chief του The Huffington Post Media Group. "Για μένα προσωπικά, είναι η απόλυτη επιστροφή στην πατρίδα, όχι μόνο λόγω της ελληνικής μου κληρονομιάς, αλλά επειδή η HuffPost είναι, όχι κατά σύμπτωση, βασισμένη στην ελληνική παράδοση του να φέρνει κοντά τους ανθρώπους και να διευκολύνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία του καταπληκτικού media συνεργάτη μας, της 24MEDIA, θα φέρουμε την υβριδική προσέγγιση του πρωτογενούς ρεπορταζ και μιας συνολικής πλατφόρμας για να καλυφθούν τα πλέον σημαντικά θέματα και – εξίσου καίρια – να βοηθηθούν οι άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα να πούνε οι ίδιοι τις ιστορίες τους με λόγια, φωτογραφίες και βίντεο. Για μένα, το λανσάρισμα της HuffPost στην Ελλάδα είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστώ με μια χώρα που μου έχει δώσει τόσα πολλά"


Σχεδόν το 50% των επισκέψεων της HuffPost προέρχεται από χρήστες εκτός των ΗΠΑ


H HuffPost Greece είναι η τρίτη διεθνής έκδοση που ανακοινώνεται μέσα στον τελευταίο μήνα, με την HuffPost Ινδίας να λανσάρεται το Νοέμβριο του 2014 και την HuffPost Αραβίας τον Ιανουάριο του 2015. H HuffPost Greece είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ολοκληρωμένο παγκόσμιο newsroom τηςHuffington Post, το οποίο έχει εκατοντάδες συντάκτες που συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο για τη δημιουργία περιεχομένου σε οκτώ γλώσσες, χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη και ενοποιημένη τεχνολογική πλατφόρμα ενώ θα καλύπτει 14 αγορές μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου 2015.


"Τόσο στις ΗΠΑ όσο και διεθνώς, η Huffington Post έχει γρήγορα αναδειχθεί ως ένα πραγματικά μοναδικό και εξαιρετικά καινοτόμο παγκόσμιο brand ενημέρωσης, μια εκπληκτική ψηφιακή ιστορία επιτυχίας με τους αναγνώστες να βρίσκονται στο επίκεντρο," δήλωσε ο Σταύρος Δρακουλαράκος, CEO της 24MEDIA. "Θα χρησιμοποιήσουμε όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα επιτευχθεί γρήγορα και στην Ελλάδα, καθώς είναι προνόμιό μας να συνεργαζόμαστε με την Huffington Post στη γενέτειρα της Arianna"


"Με την ελληνική οικονομία να δείχνει ότι αρχίζει να ανακάμπτει το 2014 και με το πραγματικό ΑΕΠ να προβλέπεται αυξανόμενο κατά περισσότερο από 6% μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, είναι μια συναρπαστική στιγμή για να λανσαριστεί η ελληνική έκδοση μας," δήλωσε ο Jimmy Maymann, CEO της Huffington Post. "Και συνδυάζοντας αυτή τη νέα ελληνική έκδοση με την παγκόσμια εμβέλεια της Huffington Post είμαστε επίσης σε ιδανική θέση για να προσφέρουμε μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ειδήσεων στα, κατά εκτίμηση, επτά εκατομμύρια απόδημων Ελλήνων που ζουν σε όλο τον κόσμο."


Η Ηuffington Post έχει 115 εκατομμύρια multiplatform μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως στις ΗΠΑ (comScore, Αύγουστος 2014), με σχεδόν το 50% της κίνησης του site να προέρχεται από χώρες εκτός των ΗΠΑ. Το Newswhip Group καταγράφει τη Huffington Post, ως το νούμερο ένα εκδότη στο Facebook, τον Αύγουστο, για τέταρτο συνεχή μήνα.


Σχετικά με τη Huffington Post


Η Huffington Post είναι μια βραβευμένη με βραβείο Pulitzer πηγή σημαντικών ειδήσεων, θεμάτων και ψυχαγωγίας καθώς και μια ιδιαίτερα διαδραστική κοινότητα απόψεων και συζητήσεων. Η Huffington Post έχει 115 εκατομμύρια το μήνα μοναδικούς επισκέπτες σε διάφορες πλατφόρμες στις ΗΠΑ (comScore, Αύγουστος 2014). Η ιστοσελίδα έχει πάνω από 80.000 bloggers– από πολιτικούς, φοιτητές και διασημότητες μέχρι ακαδημαϊκούς, γονείς και ειδήμονες – – οι οποίοι συμβάλλουν σε πραγματικό χρόνο σε θέματα με τα οποία ασχολούνται με πάθος. Η Huffington Post έχει εκδόσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά, στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Ιαπωνία, στις χώρες του Μαγκρέμπ, στη Γερμανία, στη Βραζιλία και στη Νότια Κορέα. Η Huffington Post είναι μέρος της AOL Inc (NYSE: AOL).

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X