Αρχική / Πολιτισμός / City life / Μέγαρο – Γκαλά με τους κορυφαίους κόντρα-τενόρους
Μέγαρο - Γκαλά με τους κορυφαίους κόντρα-τενόρους  thumbnail

Μέγαρο – Γκαλά με τους κορυφαίους κόντρα-τενόρους

 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΜΕΡΑΤΑ


Παραγωγή Μουσικός και Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ελλάδος


Ένα γκαλά με τους κορυφαίους κόντρα-τενόρους του κόσμου!


Στην εποχή μας, μέσω της εντυπωσιακής άνθησης που γνωρίζει η μπαρόκ μουσική, η τέχνη των κόντρα-τενόρων έχει φτάσει στο ζενίθ της αποκτώντας φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο.
Τέσσερεις από τους κορυφαίους κόντρα τενόρους που διαπρέπουν διεθνώς, με εντυπωσιακές φωνητικές ικανότητες και συχνά εξωπραγματική φωνητική έκταση, υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική εμπειρία ερμηνεύοντας δεξιοτεχνικές άριες και σύνολα από τον μυθικό κόσμο της Όπερας του 18ου αι.
Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, έχοντας διαπρέψει διεθνώς στο σχετικό ρεπερτόριο, τους πλαισιώνει με υπέροχα κοντσέρτα των Handel, Vivaldi και Hasse. To πρόγραμμα αυτό έχει ήδη ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει διεθνώς σύντομα, ενώ θα παρουσιαστεί στο Théâtre Champs Elysées στο Παρίσι, στο Teatro Real της Μαδρίτης και στην αίθουσα CRR στην Κωνσταντινούπολη.
 
– George Frideric Handel: Κοντσέρτο γκρόσο, έργο 6/αρ. 4
– Antonio Vivaldi: Κοντσέρτο για δύο βιολιά, έργο 3/αρ. 8
– Johann Adolf Hasse: Κοντσέρτο για μαντολίνο σε σολ μείζονα
– Antonio Vivaldi: Κοντσέρτο για φαγκότο, RV 484


- Άριες και σύνολα των Antonio Vivaldi, Johann Adolf Hasse, George Frideric Handel,
Niccolò Porpora, Josef Mysliveček


Max-Emanuel Cencic, Xavier Sabata, Vince Yi, Yuriy Mynenko κόντρα τενόροι


Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής (σε όργανα εποχής)
Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Πέτρου


 


Στην εποχή μας, μέσω της εντυπωσιακής άνθησης που γνωρίζει η μπαρόκ μουσική, η τέχνη των κόντρα-τενόρων έχει φτάσει στο ζενίθ της αποκτώντας φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο. Τέσσερις από τους κορυφαίους κόντρα τενόρους που διαπρέπουν διεθνώς, με εντυπωσιακές φωνητικές ικανότητες και συχνά εξωπραγματική φωνητική έκταση, υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική εμπειρία ερμηνεύοντας δεξιοτεχνικές άριες και σύνολα από τον μυθικό κόσμο της Όπερας του 18ου αι. Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, έχοντας διαπρέψει διεθνώς στο σχετικό ρεπερτόριο, τους πλαισιώνει με υπέροχα κοντσέρτα των Handel, Vivaldi και Hasse.


 


To πρόγραμμα αυτό έχει ήδη ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει διεθνώς σύντομα, ενώ θα παρουσιαστεί στο Théâtre Champs Elysées στο Παρίσι, στο Teatro Real της Μαδρίτης και στην αίθουσα CRR στην Κωνσταντινούπολη. – George Frideric Handel: Κοντσέρτο γκρόσο, έργο 6/αρ. 4 – Antonio Vivaldi: Κοντσέρτο για δύο βιολιά, έργο 3/αρ. 8 – Johann Adolf Hasse: Κοντσέρτο για μαντολίνο σε σολ μείζονα – Antonio Vivaldi: Κοντσέρτο για φαγκότο, RV 484 – Άριες και σύνολα των Antonio Vivaldi, Johann Adolf Hasse, George Frideric Handel, Niccolò Porpora, Josef Mysliveček Max-Emanuel Cencic, Xavier Sabata, Vince Yi, Yuriy Mynenko κόντρα τενόροι Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής (σε όργανα εποχής) Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Πέτρου


 


 


ΠΟΥ: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Χίλτον, ΠΟΤΕ: 23/10 INFO: 8.30 μ.μ., Εισ.: 7.30-50€


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X