Αρχική / More / Celebrity news / Όταν ο Σβαρτσενέγκερ-Παπανδρέου χόρευαν τσάμικο με Εύζωνες !
Όταν ο Σβαρτσενέγκερ-Παπανδρέου χόρευαν τσάμικο με Εύζωνες !  thumbnail

Όταν ο Σβαρτσενέγκερ-Παπανδρέου χόρευαν τσάμικο με Εύζωνες !

Μια ιστορική φωτογραφία κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο. Δείχνει τον Γιώργο Παπανδρέου, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1980 να χορεύει τσάμικο μαζί με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Εύζωνες της Προεδρικής φρουράς. Ο τόπος είναι κάπου στην ελληνική ύπαιθρο, όπως καθίσταται προφανές από τις στολές των αστυνομικών που παρακολουθούν το στιγμιότυπο. Μια φιγούρα με λευκό χιτώνα που δεν διακρίνεται καθαρά παραπέμπει ενδεχομένως σε τελετή που μπορεί να έχει γίνει στην Αρχαία Ολυμπία.


Από το ντύσιμο και από τα μαλλιά του κ. Παπανδρέου ο χρόνος τοποθετείται πιθανότατα μετά το 1985 και πριν το 1990. Παρά το γεγονός ότι πουθενά δεν καταγράφεται επίσκεψη του Σβαρτζενέγκερ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή η φωτογραφία είναι κατά τεκμήριο αυθεντική και όχι προϊόν μοντάζ αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο πιάνονται τα χέρια των χορευτών καθώς και από ότι η φωτογραφία προέρχεται εμφανώς από αρχείο εφημερίδας και έχει τραβηχτεί σε αρνητικό και όχι σε ψηφιακή μορφή. 


gap1_6.jpg


Arouraios.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X