Αρχική / More / Celebrity news / Σε τροχιά εξόδου από τον ALPHA ο Καλημέρης;
Σε τροχιά εξόδου από τον ALPHA ο Καλημέρης; thumbnail

Σε τροχιά εξόδου από τον ALPHA ο Καλημέρης;

Έντονες φήμες τις τελευταίες ώρες υποστηρίζουν ότι ο διευθυντής τηλεόρασης του ALPHA, Τζώνη Καλημέρης βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το κανάλι. Οι λόγοι για τους οποίους ενδεχομένως οι δυο πλευρές προχωρήσουν τελικά σε «διαζύγιο» παραμένουν άγνωστοι… παρά τα όσα ακούγονται για διαφορετικές αντιλήψεις σε σχέση με την ακολουθητέα στρατηγική του καναλιού, δεδομένου ότι αυτές οι καταστάσεις δεν προκύπτουν ξαφνικά! Φυσικά, ο χρόνος, η φθορά, οι ανταγωνισμοί και τα διαφορετικά συμφέροντα ομάδων και υπο-ομάδων που δημιουργούνται μέσα σε μια επιχείρηση δεν είναι άσχετα από την κατάληξη μιας επαγγελματικής σχέσης (η οποία δεν είναι και τόσο διαφορετική από τις άλλες… ), αφού βαρύνουν σημαντικά σε μια τέτοια απόφαση!


Πάντως η προσφορά του Τζώνη Καλημέρη στο κανάλι, είναι κάτι περισσότερο από ορατή δια γυμνού οφθαλμού, αφού το νέο πρόγραμμα του σταθμού σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι η επιτυχία είναι μόνο ενός ανθρώπου! Το αντίθετο μάλιστα και ειδικά στην περίπτωση του ALPHA, όπως πρόσφατα έχουμε αναφέρει, διότι έχει συγκεντρώσει ένα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στελεχιακό staff που μέσα σε ελάχιστο χρόνο, δηλαδή, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει πραγματικά θαύματα!


UPDATE: Σε επικοινωνία του Enimerosi24 με το στέλεχος του ALPHA πληροφορούμαστε ότι η πρόσφατη επιχειρηματική του δραστηριότητα με την ίδρυση της εταιρίας «ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ» μαζί με τον θεατρικό επιχειρηματία, Τάσο Παπανδρέου… στην ουσία τον αναγκάζει να αφήσει για ένα διάστημα την τηλεόραση και να ρίξει το βάρος του στα 4 θέατρα που έχουν αναλάβει, δηλαδή, το «ΓΚΛΟΡΙΑ», το «ΑΠΟΘΗΚΗ», το «ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131» και το «ΚΙΒΩΤΟΣ». Ως εκ τούτου και εκτός απροόπτου μέχρι τέλος Νοεμβρίου υπολογίζει ότι θα έχει αποχωρήσει από το κανάλι της Κάντζας.


Enimerosi24.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X