Αρχική / More / Celebrity news / Η απλή οικογένεια Τσίπρα!
Η απλή οικογένεια Τσίπρα! thumbnail

Η απλή οικογένεια Τσίπρα!

Η «Καθημερινή της Κυριακής» επισκέφθηκε τη γειτονιά του Αλέξη Τσίπρα και συνομίλησε με κάποιους από τους γείτονές του οι οποίοι περιέγραψαν τον πρωθυπουργό ως… γείτονα.


«Οποτε τον βλέπουμε τον Τσίπρα κάθεται συνοδηγός σε ένα κανονικό αυτοκίνητο, κι ανοίγει την πόρτα μόνος του», λένε ο κ. Γιάννης και η σύζυγός του Μαρία οι οποίοι, όπως παραδέχονται «είναι περίπου δύο χρόνια που μένει εδώ ο Αλ. Τσίπρας, στην αρχή δεν του δίναμε σημασία, ανέβηκε η προσοχή η δική μας με τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ».


«Κατεβάζει μόνος του τα σκουπίδια»


«Εγώ δεν τον έχω δει, αλλά η κυρία που μένει ένα μπαλκόνι πέρα απ’ το σπίτι του ορκίζεται πως κάθε μέρα κατεβάζει μόνος του τα σκουπίδια στον δρόμο!», λέει ο κ. Μάνος μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής.


«Εχω δει την Περιστέρα να απλώνει μόνη της μπουγάδα»


Φυσικά, οι γείτονες του πρωθυπουργού που τον τελευταίο καιρό είδαν τη γειτονιά τους να πλημμυρίζει δημοσιογράφους στους οποίους δεν αρνούνται να μιλήσουν, πέρα από τις κινήσεις του πρωθυπουργού καταγράφουν και αυτές της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα.


«Η γυναίκα του είναι πολύ καλή κυρία, γιατί όλο με τα παιδιά τη βλέπω, και τους χαϊδεύει και τα κεφαλάκια τους», λέει η κυρία Μαίρη, ενώ η κυρία που μένει στο απέναντι σπίτι απ’ τον κ. Τσίπρα, έχει περιγράψει σε αμέτρητα μέσα ενημέρωσης «την μπασκέτα, την αιώρα και το ψηλό φυτό που έχει ο πρωθυπουργός στο μπαλκόνι», αλλά και το «δώμα της πολυκατοικίας που το έχουν κάνει παιδική χαρά για τα μικρά». Το αγαπημένο της στιγμιότυπο, δίχως άλλω, πάντως είναι η σκηνή με την πρώτη κυρία της χώρας, που «την έχω δει να απλώνει μόνη της την μπουγάδα της».


 
Πηγή: www.axortagos.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X