Ένας σπoυδαίος τενόρος τραγουδά λαϊκά!

Γιώργος Τσιριγώτης : “Τα 4 πρόσωπα ενός τενόρου”

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Τσιριγώτης θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Half Note, τα τέσσερα μουσικά του πρόσωπα. Ξεκινώντας με άριες και ναπολιτάνικες καντσονέτες, περνώντας στην Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη με τραγούδια που κύριο εκπρόσωπο έχουν τον Αντώνη Νταλγκά, συνεχίζοντας με Βασίλη Τσιτσάνη και Μίκη Θεοδωράκη και δείχνοντας τέλος το σύγχρονο πρόσωπό του, παίζοντας τα καινούργια του τραγούδια γραμμένα από τους Ανδρέα Κατσιγιάννη και Νίκο Πιτλόγλου.

Ο Γιώργος Τσιριγώτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου έμαθε να παίζει και να τραγουδά τα λαϊκά μας τραγούδια. Σπούδασε μουσική στην Καλιφόρνια. Μελέτησε με εξαιρετικούς δασκάλους φωνητική, συνεργάστηκε με γνωστούς μαέστρους, διεθνείς μουσικούς και κλασικές ορχήστρες. Έχει τραγουδήσει όπερες και άριες, κυρίως του Ιταλικού ρεπερτορίου. Έχει συμμετάσχει σε πολλά  μουσικά σχήματα παίζοντας παραδοσιακές μουσικές της χώρας μας και της Μεσογείου.

Τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται στενά με κάποιους από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως τους: Κυριάκο Γκουβέντα, Θανάση Βασιλά, Ντάσο Κούρτη, Θανάση Σοφρά καθώς και με τον Μανώλη Καραντίνη και τον Ανδρέα Τσεκούρα, κάνοντας αφιερώματα για τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Μίκη Θεοδωράκη.

Και λίγες πληροφορίες για τη μουσική παράσταση: Ξεκινά στις 22.00 στο Half Note (Τριβωνιανού 17, Μετς). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2109213310.

 

Θες να κερδίσεις δωρεάν προσκλήσεις; Έλα εδώ!

Σχετικά άρθρα