Η Αννα Κοκκίνου σε τρεις μονολόγους thumbnail

Η Αννα Κοκκίνου σε τρεις μονολόγους

Τις μεγάλες επιτυχίες της επαναλαμβάνει η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Αννα Κοκκίνου στο θέατρο Σφενδόνη.


Αφορμή είναι η έναρξη συνεργασίας του Θεάτρου Σφενδόνη με το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης καθώς και τα 120 χρόνια από το θάνατο του Γεώργιου Βιζυηνού. Η ψυχή της «Σφενδόνης», η Άννα Κοκκίνου, επαναφέρει στη σκηνή του θεάτρου της τρεις θεατρικούς μονολόγους που είχε ερμηνεύσει και στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία.


Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου θα ερμηνεύσει το «Λα Πουπέ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, που πρωτοανέβηκε το 2008 και παίχτηκε συνολικά τρεις θεατρικές σαιζόν.Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου θα παίξει το «Εγώ ο Θουκυδίδης ένας Αθηναίος», όπου θέτει ερωτήματα σχετικά με την ιστορία.
Τέλος, την Τετάρτη 25 Μαΐου θα επιστρέψει στη μεγαλύτερη επιτυχία της, το «Μορφές από το έργο του Βιζυηνού» που έχει συμπληρώσει πάνω από 850 παραστάσεις.
Την ίδια περίοδο, στις 24 Μαΐου, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση, με ομιλίες και προβολές.


Το μίνι αυτό φεστιβάλ θα κορυφωθεί με την παρουσίαση της παράστασης «Μορφές από το έργο του Βιζυηνού» στις 3 Ιουνίου στη Βιζύη, γενέτειρα του συγγραφέα, στην Ανατολική Θράκη.


Info: Θέατρο «Σφενδόνη», Μακρή 4, Μακρυγιάννη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 215 5158968.


http://www.sfendonitheater.gr/


 


Πηγή: tospirto.net

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X