Τι θα δούμε τη φετινή σεζόν στο Πλανητάριο  thumbnail

Τι θα δούμε τη φετινή σεζόν στο Πλανητάριο

Εννέα παραστάσεις και ταινίες θόλου θα προβάλει το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου αυτό το φθινόπωρο. Οι επιμορφωτικές παραστάσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (από πέντε ετών και άνω).


Κάθε απόγευμα από Τετάρτη έως και Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο από τις 10:30 το πρωί ως και τις 8:30 το βράδυ, το Ψηφιακό Πλανητάριο που επαναλειτουργεί, θα υποδέχεται ξανά τους θεατές. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει από τα «Μονοπάτια των Άστρων», τον «Ζωντανό Πλανήτη» και τον «Αγγελιοφόρο του Σύμπαντος», έως τους «Παράξενους Κόσμους στο Ηλιακό Σύστημα», το «Σύμπαν του Hubble» τα «Μυστικά του Αθέατου Κόσμου» και την επίκαιρη ψηφιακή παράσταση «Ζωή στο Σύμπαν». Ακόμη θα προβάλονται «Ο Θάνατος των Δεινοσαύρων» και η παιδική παράσταση «Μια Βόλτα στο Φεγγάρι».


Οι σχολικές ομάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, όπως κάθε χρόνο, θα είναι ευπρόσδεκτες στην καθιερωμένη επιμορφωτική επίσκεψη, όλα τα πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.


Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στο τηλέφωνο κρατήσεων του Πλανηταρίου: 210 9469641. Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα.


Το πρόγραμμα: 


http://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=node&cnode=18


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X