Εβδομάδα σύχρονου χορού στο Τρένο στο Ρουφ (03-09/10) thumbnail

Εβδομάδα σύχρονου χορού στο Τρένο στο Ρουφ (03-09/10)

Η πρόσκληση της Τατιάνας Λύγαρη και της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ σε χορευτικές ομάδες, χορευτές και χορογράφους να εισβάλουν στον απρόσμενο, "μη σκηνικό" χώρο του New Wagon του τρένου, να εμπνευστούν και να παρουσιάσουν ένα επταήμερο αφιέρωμα στον σύγχρονο χορό με τίτλο compartments dance project, έφερε αποτελέσματα.


13 επιλεγμένες ομάδες χορού, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, τολμούν και προτείνουν να τους ακολουθήσουμε στα λιλιπούτεια διαμερισματάκια (compartments) του συγκεκριμένου βαγονιού της Αμαξοστοιχίας, στις προσωπικές χορευτικές διαδρομές τους, σύντομης διάρκειας (10 έως 30 λεπτών η κάθε μία).


Η οικειότητα της ατμόσφαιρας του ιδιωτικού χώρου των compartments, η μεγάλη εγγύτητα με τον θεατή-συνεπιβάτη, η υπέρβαση στο μέγεθος του σκηνικού χώρου και η αίσθηση του ταξιδιού, με όποια άλλη έννοια περικλείεται σε αυτό (φυγή, αναχώρηση, άφιξη, διαδρομή, σταθμός, αντάμωση, αναψυχή, μετανάστευση, αποχωρισμός κλπ), προσφέρουν ερεθίσματα δημιουργικότητας έξω από τα αναμενόμενα και καθιερωμένα και οδηγούν σε μια ανεπανάληπτη παραστατική εμπειρία τόσο για τους θεατές όσο και για τους καλλιτέχνες.


Performances:


καθημερινά από Δευτέρα 3 έως και Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα 5 ωρών από τις 7μμ. έως τις 12μμ.


Είσοδος Ελεύθερη


με δελτία εισόδου για έως 3 performances ανά ημέρα και προαιρετική αγορά του προγράμματος των συμμετεχόντων αξίας 1,5 €.


Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τα projects της κάθε ημέρας από 6μμ. στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας βάσει διαθεσιμότητας θέσεων (δεν γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις).


Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως


Προαστιακός σταθμός Ρουφ


Τηλέφωνο: 210 52 98 922 


Αναλυτικότερα το πρόγραμμα: 


http://totrenostorouf.gr/gr/new/compartments-dance-project/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X