Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε την πρώτη της επαφή με νυφικά και της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει πρόβα για το δικό της γάμο με τον Σάκη Τανιμανίδη, την περασμένη εβδομάδα, που περπάτησε στο «Yes I Do Catwalk». Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα νυφικό, με την υπογραφή της σχεδιάστριας, Loukia, σε ιβουάρ απόχρωση με ρομαντική αισθητική, η οποία υπογραμμίστηκε από την διαφάνεια, τις φλοράλ λεπτομέρειες και την τούλινη φούστα. Το παραμυθένιο σκηνικό ολοκλήρωσαν τα λουλούδια στα μαλλιά της που έπεφταν στους ώμους της σε χαλαρές μπούκλες.

Τι αποκάλυψε μετά την πασαρέλα;

Μετά την πασαρέλα, η Χριστίνα ρωτήθηκε και για το δικό της γάμο που όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη συνέντευξή του στο People, θα γίνει φέτος το καλοκαίρι.

«Ο γάμος θα γίνει φέτος το καλοκαίρι, στη Σίφνο», αποκάλυψε η μέλλουσα νυφούλα στην εκπομπή Ελένη καθώς και ότι οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Για την κουμπαριά και τις συμβουλές που δίνει στο ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε και η Μαρίνα Βερνίκου η οποία συμμετείχε επίσης στη «New Life Expo Wedding.”YES I DO Catwalk by PANDORA”».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα