Έχει ερωμένη ο Ντόναλντ Τραμπ;

Οργιάζουν οι φήμες στις ΗΠΑ ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ , εκτός από την «Πρώτη Κυρία», Μελάνια έχει «ανάρμοστη σχέση» με την Χόουπ Χικς, την επικεφαλής σε θέματα επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο και κολλητή φίλη της κόρης του Ιβάνκα.

Τη φήμη αυτή φρόντισε να διαρρεύσει ο Μάικλ Γουλφ,συγγραφέας του βιβλίου “Fire and Fury: Inside the Trump White House” σε συνέντευξή του στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή “Real Time”.

Ποια είναι η φημολογούμενη ερωμένη του Ντόναλντ Τραμπ;

Η γερμανική εφημερίδα “Bild”, η αυστριακή εφημερίδα «Heute» και ο αμερικανικός ιστότοπος «slate.com», αποκαλύπτουν το όνομα της κρυφής ερωμένης του Τραμπ, όπως εξάλλου το γράφει στο βιβλίο του και ο Αμερικανός συγγραφέας του.

Ο Γουλφ αποκάλυψε στον Αμερικανό δημοσιογράφο ότι υπάρχει ένα σκάνδαλο στον Λευκό Οίκο για το οποίο,μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται: «Πρόκειται για γυναίκα και για σεξ».

Ο Αμερικανός συγγραφέας αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει ερωτική σχέση στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου του μεταξύ των δύο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην διευθύντρια επικοινωνίας του 71χρονου Ντόναλντ Τραμπ και της 29χρονης καλλονής.

Τι δουλειά έκανε πριν γνωριστεί με τον Ντόναλντ Τραμπ;

Η Χικς είχε εργαστεί για ένα «φεγγάρι» ως μοντέλο και η γνωριμία της με τον Τραμπ και την κόρη του Ιβάνκα ξεκινά από το 2014. Η 29χρονη Αμερικανίδα έχει και διαμέρισμα στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Από το καλοκαίρι του 2017, η Χίκς είχε τύχη βουνό αναλαμβάνοντας διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ. Τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει υπεύθυνη επικοινωνίας στην συλλογή ενδυμάτων και αξεσουάρ που έχουν την υπογραφή της Ιβάνκα, της αγαπημένης κόρης του Τραμπ.

Για τη δουλειά που προσφέρει στον Λευκό Οίκο, η Χικς πληρώνεται αδρά. Βάζει στο πορτοφόλι της το ποσό των 179.700 δολαρίων ετησίως.

Για την «ανάρμοστη» σχέση που φέρεται να έχει ο Αμερικανός πρόεδρος με την κατά 42 χρόνια μικρότερή του Χικς, το βιβλίο του Γουλφ κάνει αναφορά στο 19ο κεφάλαιο, σελίδα 259 (το βιβλίο συνολικά έχει 310 σελίδες).

Το επίμαχο άρθρο αναφέρεται στην εμφάνιση της Ιβάνκα στη Σύνοδο Κορυφής της G-20 στο Αμβούργο, και στη συνάντηση που είχαν ο Ντόναλντ Tραμπ τζούνιορ κι ένας Ρώσος δικηγόρος: «Μέσα στις επόμενες 72 ώρες- γράφει το βιβλίο- όλη η ομάδα του προέδρου μιλούσε για τη σχέση τους – μία σχέση ενός μεγαλύτερου άντρα και μιας αξιόπιστης νεαρής , η οποία όμως θεωρήθηκε μη φυσιολογική και ανησυχητική.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Γουλφ, η Χόουπ ενημερώνει καθημερινά τον Πρόεδρο σχετικά με τα άρθρα που αναφέρονται στον Τύπο και τον αφορούν. Η συνταγή της επιτυχίας της: φιλτράρει τον Τύπο, του παρουσιάζει όλα τα άρθρα – κυρίως αυτά που είναι θετικά γι΄αυτόν για να του φτιάχνει την διάθεση . Όσον αφορά στα άρθρα που θα ενοχλούσαν τον πρόεδρο, δεν του τα παρουσιάζει: τα χειρίζεται η ίδια.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα