Ο Τραμπ τα “άκουσε” στο Νταβός μετά από επίθεση στα ΜΜΕ (Βίντεο)

Αποδοκιμασίες ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός της Ελβετίας, όταν ο ίδιος χαρακτήρισε τα ΜΜΕ «μοχθηρά» και «ψευδή».

«Πάντα είχα καλές σχέσεις με τον Τύπο όταν ήμουν επιχειρηματίας. Όταν έγινα πολιτικός, συνειδητοποίησα σε ποιο βαθμό ο Τύπος μπορεί να είναι μοχθηρός και ψευδής» ανέφερε ο Τραμπ προκαλώντας αποδοκιμασίες από ένα μέρος του κοινού.

Η Άνια Σίφριν, καθηγήτρια του πανεπιστημίου του Κολούμπια παρακολουθούσε την ομιλία έξω από την αίθουσα. Η ίδια φορούσε ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «Δεν είναι πρόεδρός μου». «Ακούστε με. Αυτός μιλάει για “fake news”!» άρχισε να φωνάζει μόλις τον άκουσε.

Ο Τραμπ έκανε αυτές τις δηλώσεις σε έναν άτυπο διάλογο με τον Κλάους Σβαμπ, διοργανωτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του για «ψευδείς ειδήσεις», ως σχόλιο για τις πληροφορίες των New York Times ότι ο αμερικανός πρόεδρος είχε ζητήσει τον Ιούνιο του 2017 την απόλυση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα