Μυστηριώδης εξαφάνιση προέδρου μεγάλης εταιρείας αθλητικών ειδών

Ο Πιερ Ανιές, ο πρόεδρος γνωστής εταιρείας αθλητικών ρούχων, αγνοείται αφού το σκάφος του βρέθηκε άδειο σήμερα σε μια παραλία στο Οσεγκόρ, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

«Το σκάφος του Πιερ Ανιές, 54 ετών, προέδρου του ομίλου Boardriders Inc, στον οποίο ανήκουν γνωστές μάρκες αθλητικών ενδυμάτων, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Μπουατέ, στο Σοόρ-Οσεγκόρ. Είχε αποπλεύσει στις 7.30 το πρωί», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η νομαρχία της Λαντ.

Οι υπηρεσίες διάσωσης, που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία, δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν αν βρισκόταν μόνος στο σκάφος, μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο.

Ο Ανιές ξεκίνησε την καριέρα του πριν από περίπου 30 χρόνια στην εταιρεία παραγωγής αθλητικών ενδυμάτων κυρίως για σερφ και σνόουμπορντ. Στις αρχές Ιανουαρίου η μητρική, αμερικανική εταιρεία Boardriders ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εξαγοράσει την αυστραλιανή Billabong, συγχωνεύοντας έτσι δύο μεγάλα ονόματα στον τομέα των αθλητικών ειδών.

Από κοινού, οι δύο εταιρείες διαθέτουν 630 καταστήματα σε 28 χώρες, 7.000 συνεργαζόμενους πελάτες σε 110 χώρες και ιστοτόπους διαδικτυακής πώλησης των προϊόντων τους σε 35 χώρες.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα