Εξώδικο του ΣΚΑΙ στην Αθηναΐδα Νέγκα – Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Οι εντάσεις μεταξύ του ΣΚΑΙ και της Αθηναΐδας Νέγκα μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής Rodeo, συνεχίζονται. Μετά τις δημόσιες καταγγελίες της παρουσιάστριας ότι ο σταθμό της χρωστάει λεφτά και πως απομακρύνθηκε από τα επαγγελματικά της καθήκοντα πριν περάσουν 40 ημέρες από τον ερχομό του μωρού της, ο ΣΚΑΙ της έστειλε εξώδικο.

Στο εξώδικο αναφέρεται πως η παρουσιάστρια πρέπει να υπογράψει τη λήξη της σύμβασης τους. Αυτό προκάλεσε τον θυμό της Νέγκα, η οποία δημοσίευσε τον εξώδικο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και “άδειασε” τον σταθμό με τα λεγόμενα της.

Χαρακτηριστικά, συνόδευσε το εξώδικο με την εξής λεζάντα: «Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο ,η κ.Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ, έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, εχουμε εξηγήσει εγώ κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών, για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει ;δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ είναι αυτό;».

Δείτε την ανάρτηση της:

Ή καποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο ,η κ.Κουτσαυτάκη του Σκαι ,έστειλε αυτο το καταπληκτικό εξώδικο σπιτι μου σύμφωνα με το οποίο πρεπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επισης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου,εχουμε εξηγήσει εγω κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μερες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών,για να κανω κατι που μπορει να περιμένει ;δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξωδικα, ενω τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ ειναι αυτο;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα