H δερματολογική επανορθωτική φροντίδα που «γεμίζει» την ευαίσθητη επιδερμίδα

Κάθε γυναίκα θέλει να φαίνεται όμορφη, εντυπωσιακή και λαμπερή κάθε ώρα της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεται, ακόμα και αν είναι πολύ κουρασμένη! Δυστυχώς οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής μας σε συνδυασμό με περιβαλλοντικούς παράγοντες, δρουν αρνητικά στην εικόνα σου, ειδικά αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να χάνεται σταδιακά η ελαστικότητα και η λάμψη της.

Μην ανησυχείς όμως! Υπάρχει τρόπος για να το αποτρέψεις! 

Η πρόταση της La Roche Posay: HYALU B5

Η δερματολογική επανορθωτική φροντίδα που
“γεμίζει” την ευαίσθητη επιδερμίδα.

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5

Η La Roche-Posay, μάρκα που συνεργάζεται άμεσα με τους δερματολόγους, δημιούργησε μια νέα πρωτοποριακή  σειρά για την αποκατάσταση του όγκου και της πυκνότητας του δέρματος: την Hyalu B5.

 

 

Ενδείξεις:

  • Ρυτίδες, απώλεια όγκου και ελαστικότητας. Κουρασμένη, θαμπή όψη. Μετά από δερματολογικές επεμβάσεις*. Απευθύνεται ακόμη και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.
  • συνθέσεις με αντιγηραντικά, δερματολογικά συστατικά αναφοράς: Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη B5 που επανορθώνουν και «γεμίζουν» την επιδερμίδα.

Η σειρά αποτελείται από δυο προϊόντα: έναν ορό και μια αντιρυτιδική κρέμα.

1. Ορός: μοναδική σύνθεση, με υψηλή περιεκτικότητα σε δύο είδη Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη B5 και Madecassoside, που «γεμίζουν»  & επανορθώνουν την επιδερμίδα ενεργοποιώντας την κυτταρική ανανέωση. Δροσερό, αναζωογονητικό και ενυδατικό gel.

2. Καθημερινή Φροντίδα: οι ενυδατικές και επανορθωτικές ιδιότητες των δύο ειδών Υαλουρονικού Οξέος ενισχύονται με τα επανορθωτικά οφέλη της ΒιταμίνηςB5, για να αποκαταστήσουν τον ενυδατικό φραγμό της επιδερμίδας.

Γιατί να βάλεις στη ζωή σου τη σειρά HYALU B5

Μετά την ηλικία των 30, οι περισσότερες γυναίκες παρατηρούν μείωση της πυκνότητας 1 & του όγκου της επιδερμίδας. Παρόλο που κάνουν «ό,τι πρέπει» για να παραμείνουν υγιείς και να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση (διατροφή, ύπνος, άσκηση), όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη, νιώθουν το πρόσωπό τους κουρασμένο και άτονο. Αποτέλεσμα: η ελαστικότητα και η λάμψη χάνεται σταδιακά.

… ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΕΡΝΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Αποτελώντας μια ειδική περίπτωση μεταξύ των διαφόρων τύπων δέρματος, το ευαίσθητο δέρμα γερνά ταχύτερα και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει.Αυτό οφείλεται στο μικρο-φλεγμονώδες στρες που λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό του, αποδομώντας το πλέγμα των ινών κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος 2. Ορατά σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους και το δέρμα χάνει την ικανότητά του να επανορθώνεται.

Το Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ, το«μόριο της πυκνότητας», παίζει εξέχοντα ρόλο στη διατήρηση του όγκου & της πυκνότητας της επιδερμίδας. Αυτό το πολυμερές σακχάρου, με τα πολλαπλά οφέλη, είναι ο σπουδαιότερος υπέρμαχος της ενυδάτωσης και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα όμως, είναι επιφορτισμένο με τη διαφύλαξη των αμυντικών και επανορθωτικών μηχανισμών του δέρματος.

  • Με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδα Υαλουρονικού Οξέος στο εσωτερικό του δέρματος σταδιακά εξαντλούνται.
  • Μέχρι την ηλικία των 50, έχουμε χάσει το 50% των αρχικών επιπέδων 3 Υαλουρονικού Οξέος του δέρματός μας.

Στερούμενοι τη φυσική περιεκτικότητά τους σε Υαλουρονικό Οξύ, οι αμυντικοί και επανορθωτικοί μηχανισμοί του γηράσκοντος ευαίσθητου δέρματος αποδυναμώνονται. Χωρίς επαρκές Υαλουρονικό Οξύ, απαραίτητο για την ενυδάτωση, την επούλωση και την ελαστικότητά του, το δέρμα δεν μπορεί πια να αντεπεξέλθει πλήρως από τις επιθέσεις που δέχεται από τους παράγοντες του αστικού περιβάλλοντος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Οι βλάβες αρχίζουν να γίνονται ορατές. Το δέρμα «τραυματίζεται» και σημαδεύεται από το πέρασμα του χρόνου. Οι δερματολόγοι έχουν επισημάνει πολλάκις τα τυπικά κλινικά χαρακτηριστικά της μείωσης του Υαλουρονικού Οξέος: απώλεια όγκου και ελαστικότητας, σχηματισμός λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μείωση όγκου στα μάγουλα, εντονότερες ρινοπαρρειακές πτυχώσεις…

Η αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματοε της γήρανσης του δέρματος!

Για 1η φορά, δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, επιλεγμένοι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, συνδυάζονται με τη Βιταμίνη B5 που συμβάλλει στην επανεπιθηλιοποίηση και την επούλωση του δέρματος.

  1. Ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας που αναζωογονεί και επανορθώνει την επιδερμίδα

αποκαθιστώντας, μέρα με τη μέρα, τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού.

  1. Ένα συμπύκνωμα που “γεμίζει” και επανορθώνει την επιδερμίδα,

χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε Υαλουρονικό Οξύ, καθώς και χάρη στο μοναδικό συνδυασμό Βιταμίνης B5 καιMadecassoside,για να διορθώνειδραστικά τα σημάδια γήρανσης

Ο μοναδικός συνδυασμός των δερματολογικών αυτών συστατικών καθιστά δυνατή την εντατική αναζωογόνηση και επανόρθωση του δέρματος με ρυτίδες ή λεπτές γραμμές

 

Σχετικά άρθρα