Αρχική / Ειδικοί / Μάριος Παππάς

Μάριος Παππάς

Ο Μάριος Παππάς είναι ψυχολόγος. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απέκτησε έκτοτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Από το 2009 ξεκίνησε να εργάζεται συστηματικά σε διάφορες δομές μεταξύ των οποίων Κέντρα Ψυχικής Υγείας, ΜΚΟ και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης με κύριους άξονες την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης ατόμων τρίτης ηλικίας, ΑΜΕΑ, παιδιών και ψυχικά ασθενών,ενώ έχει υπάρξει και εισηγητής σε επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαιδευτικών.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης παρακολουθεί εκπαιδευτικά πρόγραμματα και σεμινάρια.Έχει ολοκληρώσει το ετήσιο πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Σεμινάριο στις Μαθησιακές δυσκολίες από το Πανεπιστήμιο Marconi ενώ τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία(Cognitive Behavior Therapy).

Μάριος Παππάς
Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής (Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:6946945826
E-mail: mariospsypappas@gmail.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X