Sarah Jessica Parker: Μιλά πρώτη φορά για την κόντρα της με την Kim Cattrall

Συνήθως παίζει ρόλους πολύ διαφορετικούς από αυτό που είναι η ίδια. Η Sarah Jessica Parker όταν έκανε πρεμιέρα ως iconicπια single στο Sex and the City το 1998, στην πραγματικότητα ήταν νιόπαντρη – είχε πει το μεγάλο «Ido» στον επίσης ηθοποιό Matthew Broderick ένα χρόνο νωρίτερα. Και φέτος, ενώ γιορτάζουν την εικοστή επέτειο του γάμου τους, εκείνη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά Divorce (σ.σ. Διαζύγιο) του HBO, όπου παίζει μια φρεσκοχωρισμένη μαμά που παλεύει να ξεκινήσει εκ νέου την καριέρα της.

Στην καθημερινότητά της είναι μητέρα των 8χρονων διδύμων Tabitha και Loretta, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της, James Wilkie, έγινε 15. Παράλληλα με την καριέρα της ως ηθοποιός έχει στήσει και μια βιομηχανία γύρω από το όνομά της. Εκτός από τα αρώματα που έχει δημιουργήσει, υπογράφει τη SJP κολεξιόν παπουτσιών, υπογράφει μια παιδική σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Gap και θα ξεκινήσει μια δική της σειρά βιβλίων τον Ιούνιο με τη Hogarth.

Στις 10 Φεβρουαρίου η Parker πέρασε το απόγευμα με το διευθυντή του αμερικανικού People, JessCagle. Καθισμένη στο πάτωμα του σαλονιού στο σπίτι της στο Μανχάταν μιλούσε για το γάμο της με τον 55χρονο Broderick, τα παιδιά τους, την καριέρα της που μετρά πια σαράντα τρία (!) χρόνια και τα ταπεινά παιδικά της χρόνια στο Σινσινάτι. Μεταξύ άλλων μίλησε και για όσα λέγονται για το Sex andthe City. Όταν εγκαταλείφθηκε η ιδέα να γυριστεί τρίτη ταινία, η Kim Cattrall δήλωσε στον Piers Morgan πως είχε μια «τοξική σχέση» με την Parker και τις άλλες δύο συμπρωταγωνίστριές της.

sarah-jessica-parker-people
Όπως, όμως, είπε η Parker, δεν υπάρχει κάποια έριδα ανάμεσά τους «Χρειαζόταν να πει ό,τι είπε. Είναι δικαίωμά της». Πρόσφατα η Sarah Jessica εξέφρασε προσωπικά και δημόσια τα συλλυπητήριά της όταν ο αδελφός της Cattrall, Chris, μετά από μερικές ημέρες εξαφάνισης βρέθηκε νεκρός. Λιγότερο από ένα 24ωρο μετά, η Cattrall κατηγόρησε την Parker μέσω Ιnstagram πως «εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να ανασκευάσεις την περσόνα του καλού κοριτσιού». Η Parker δεν απάντησε σε αυτό, αλλά άνθρωπος από το περιβάλλον της ξεκαθάρισε πως «Όταν έγινε γνωστή η εξαφάνιση του Chris, η Sarah τηλεφώνησε και έστειλε μήνυμα στην Kim πως είναι εκεί για ό,τι χρειαστεί. Όταν δημοσιοποιήθηκε ο θάνατός του, δημοσιογράφοι ρώτησαν σχετικά τη Sarah Jessica σε κάποια redcarpet εμφάνισή της και τότε εκείνη εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την αγάπη της προς την πρώην συμπρωταγωνίστριά της.

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα