Ένταση προκαλεί στην ομάδα των Διασήμων η Σπυροπούλου – Άγριος καβγάς με τη Χατζίδου

Καβγάς ξέσπασε στο αγώνισμα του Survivor 2! Η Ελένη Χατζίδου τσαντίστηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και άναψαν για τα καλά τα αίματα… Ο καβγάς έγινε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, το οποίο ωστόσο έδωσε μια ακόμη νίκη στους Διάσημους με τελικό σκορ 10-7!

Έτσι οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας μαζί με ένα κιλό φακές.

Ωστόσο, παρά τις νίκες, στην παραλία των Διασήμων το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο.  Πρώτα από τη Δαλάκα που εξέφρασε παράπονα για το ότι επιλέγεται συνέχεια από την ομάδα κι αυτό την αγχώνει, αλλά και των περισσοτέρων κοριτσιών προς τη Σπυροπούλου.

Η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε επειδή η παρουσιάστρια την έπιασε από το μαλλί και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Χατζίδου: Θα φας σφαλιάρα, μην με ξαναπειράξεις, έτσι; Μην μου τραβάς μαλλιά και τέτοια, μου γυρνάει το μάτι.

Σπυροπούλου: Έτσι σου έκανα.

Χατζίδου: Όχι, καθόλου. Θες να σου τραβήξω κι εγώ τα μαλλιά;

Σπυροπούλου: Καλά, πρώτη φορά σου το έκανα.

Χατζίδου: Κάνεις γενικά διάφορα, κόψ’ τα.

Σπυροπούλου: Συγγνώμη Ελένη μου, δεν σε ξαναπλησιάζω καν. Και να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει. Όχι από πίσω μόνο.

Χατζίδου: Μια χαρά με παίρνει να τα πω και στην κάμερα μπροστά.

Από την πλευρά της, η Δαλάκα τόνισε εκνευρισμένη πως: «Την επόμενη εβδομάδα θα πάει μια άλλη κοπέλα να τρέξει. Θέλω να νιώσουν και οι άλλοι πως είναι να παίρνουν όλο το βάρος της ομάδας. Γιατί δεν βγαίνει ένας να παίξει;

Θα ήθελα να δώσουμε την επόμενη φορά την ευκαιρία στην Κωνσταντίνα. Μας έχει εκφράσει την επιθυμία της να παίξει το 5 στα 5 για να δοθεί η ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές της. Θα παίξουμε όλοι. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα ψεύτικα για να το δει ο κόσμος. Αν εγώ προσφέρω το ξέρω και το ξέρουν κι άλλα άτομα».

Παράλληλα, η Χατζίδου είπε: «Εκτός τόπου και χρόνου είναι η Κωνσταντίνα. Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα χαιρόμασταν γιατί μπήκε ένα κορίτσι χαρούμενο, με θετική ενέργεια. Απλά περνάμε δύσκολες ώρες και ειδικά στη φάση που είμαστε στα αγωνίσματα σκεφτόμαστε αυτό.

Δεν θέλουμε ούτε πειράγματα, ούτε τίποτε. Δεν θα κρύψω ότι σε ένα αγώνισμα της μίλησα απότομα. Δεν είναι παιδική χαρά το Survivor. Κάποια στιγμή και μετά ξεφεύγει. Δεν έχουμε όλη την ίδια όρεξη. Γίνονται σκηνικά συνέχεια. Μου πέταξε μια μπηχτή το πρωί ότι η Μαρία δέχεται χειρονομίες, ενώ κάποιες άλλες δεν. Αφού είχε κάμερες αποφάσισα να το συζητήσω. Και μου λέει δεν θέλω».

Εκνευρισμένη όμως ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού σε κάποια φάση αντιμίλησε στην Χατζίδου λέγοντας πως: «Όλοι είναι Παναγίες είστε πίσω από τις κάμερες».

Ο καβγάς, βέβαια, δεν έμεινε εκεί, καθώς συνεχίστηκε και στην καλύβα. Η Ελένη Χατζίδου, μάλιστα, αναφέρθηκε και στις προσωπικές της συνεντεύξεις στην κάμερα.

Στη συνέχεια είδαμε την Κωνσταντίνα να πετάει την μπηχτή της μπροστά σε όλους όταν η Δαλάκα έκανε χειρονομία στην Σαμαρινου.

«Μην κάνεις χειρονομίες, απαγορεύεται Δαλάκα», είπε η παρουσιάστρια κι αυτό η τραγουδίστρια δεν το άφησε να πέσει κάτω.

«Όσο για τις χειρονομίες Κωνσταντίνα αν το πρόβλημα σου είναι οι κάμερες, εγώ το έχω πει στις κάμερες», είπε μετά η Χατζίδου.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά άρθρα